Žene se više ne lože na skupe poklone

Nema žene koja ne voli da joj muškarac ugađa sitnicama i simpatičnim poklonima. Međutim, globalna ekonomska kriza malo je promenila stvari

  • 13

Ako se ne računaju sponzoruše i starlete, savremenim devojkama uopšte ne prija kada ih udvarač obasipa preskupim poklonima kao što su bunde ili nakit. U vreme besparice žene više cene muškarce koji racionalno raspolažu svojim novcem, dok na one koji se olako razbacuju parama gledaju s podozrenjem.

Na ceni su štedljivi momci, koji ostavljaju novac sa strane za kupovinu stana ili prosečno letovanje. Naravno, ni preterani tvrdičluk nije privlačan pripadnicama nežnijeg pola, posebno ukoliko muškarac štedi pare da bi sebi kupio neki preskupi gedžet ili besan automobil.

Stručnjaci za veze ovu pojavu objašnjavaju time što u eri ekonomskih trzavica žene pored sebe žele da imaju partnera koji ima samokontrolu i koji zna pametno da barata teško zarađenim novcem.

Naravno, to ne znači da se vaša partnerka neće obradovati čokoladi, cveću, knjizi ili nekom drugom romantičnom znaku pažnje. Devojke vole da su mažene i pažene, ali s merom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nis

    28. oktobar 2013 | 11:54

    Kolko kosta diploma novinara?

  • romanticni zmaj

    28. oktobar 2013 | 12:33

    Loze se i te kako, al sreca je da ima i skromnih devojaka koje obraduje i sitan poklon.

  • Mala

    28. oktobar 2013 | 18:10

    Autor ovog teksta očigledno ne živi u Srbiji, a ni na ovoj planeti. Pa ko to ne voli skupe poklone? I muškarci vole da dobiju neki lep sat na poklon.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA