ŽENE, OBRATITE PAŽNJU: O čemu muškarci najčešće lažu na Fejsbuku?

Društvene mreže često znaju da služe ljudima kao paravan za skrivanje mnogih tajni, ali i plasiranje laži. Ovu prednost Fejsbuka neretko koriste pripadnici jačeg pola koji žele da osvoje što veći broj cica

  • 4

Ne postoji osoba koja nema virtuelnih tajni, a ni najomiljenija društvena mreža Fejsbuk nije ništa manje plodno tlo za mnoge prevarante.

I muškarcima i ženama podjednako je jasno da ono što vide, pročitaju ili saznaju o nekom na Fejsbuku uopšte ne mora da bude validna informacija, s obzirom na to da ne postoji osoba koja makar malo ne ulepšava istinu o sebi.

Ovoga puta fokusiramo se na muškarce i ono što na društvenim mrežama najčešće kriju od znatiželjnih osoba ili ono što pišu o sebi, a nema nikakvih utemeljenja u stvarnosti.

Status veze

Ukoliko ne postoji nikakav ljubavni status na muškarčevom Fejsbuku, to bi u startu trebalo da vam bude sumnjivo. S jedne strane postoje muškarci koji se ne bave javnim objavljivanjem toga da li su u vezi ili ne, ali uvek imajte u vidu i one koji skrivanje ljubavnog statusa koriste kao paravan ne bi li zavarali žene koje vole da spopadaju preko četa.

Godine

Za razliku od žena koje vole da smanjuju godine, muškarci na društvenim mrežama najčešće dodaju sebi po koju ne bi li dobili na ozbiljnosti.

Posao

Preterivanje u vezi s karijerom muškarcima je oduvek bilo svojstveno. Najčešća zanimanja na koje ćete naići su menadžer, preduzetnik ili biznismen, s obzirom na to da pod ove termine spada široka lepeza poslova. Baš zato se nemojte iznenaditi ako dečku koji radi u kafiću piše menadžer prodaje, a nekome ko deli letke na ulici - stručnjak za marketing.


Hobi

Laganje o hobiju nije nikakav problem kada treba da se impresionira žena. Tenis? Naravno. Košarka? I te kako. Fudbal? S prijateljima uvek. I to sve u kombinaciji sa egzotičnim pecanjem. Muškarci idu na sve ili ništa, prave se da su zainteresovani za sve što postoji na belom svetu ne bi li privukli pažnju na sebe, pa se ne čudite ako na njegovom Fejsbuku vidite poveći spisak hobija koji ga zanimaju. Ali se istovremeno nemojte ni navući na to.

Finansije

Poziranje pored tuđeg automobila ili sa najnovijim modelom telefona u ruci samo su neki od trikova kojima muškarac pokušava da privuče kako devojke, tako i potencijalne poslovne partnere. Naravno, ima i onih koji nemaju potrebu da glume, ali je uglavnom u pitanju jeftini trik na koji se upecaju još jeftinije ribe.

(T. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    29. oktobar 2013 | 02:25

    Ne lazu samo na fejsbuku, lazu cim zinu!

  • Anna

    29. oktobar 2013 | 08:36

    Moje iskustvo mi govori da kad napisu da su singl onda ocajno spopadaju sve zivo,a ovi koji nemaju status veze su mi vise cool.

  • Revolucionar

    29. oktobar 2013 | 07:55

    Čak i nemam profil na facebook-u.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA