MUŠKARCI: Žene vas varaju jer ne znate da ih zadovoljite u krevetu!

Žene uglavnom varaju jer su nezadovoljne svojim partnerima, te žele da pronađu neku novu strast koja će ih razdrmati. Ovo su potvrdila i najnovija istraživanja

  • 35

Žene koje su nezadovoljne u vezi ili braku, osveženje traže u drugom muškarcu. Preljuba se nikada ne dešava bez razloga, bilo da je učinjena s muške ili ženske strane. Međutim, dame varaju isključivo jer su nezadovoljne muškarcima i njihovim ponašanjem, kako u krevetu, tako i van njega. Baš zato utehu traže u frajeru koji će znati kako da u njima raspali strasti.

 

Studija koju je radio sajt za pronalaženje vanbračne afere, Victoria Milan, u saradnji sa više od 4.000 žena otkrila je nekoliko osnovnih razloga zbog kojih žene varaju. Na prvom mestu se nalaze nedžentlmensko i narcisoidno ponašanje muškaraca, a potom i nedostatak kvalitetnog seksa.

 

 

Čak 65 odsto žena je priznalo kao ne bi varale kada bi partneri poradili na pomenutim nedostacima, a čak 81 odsto dama je izjavilo kako više eksperimentišu s ljubavnicima, nego s momcima ili muževima.

 

Žene, takođe, gube seksualnu želju kada muškarci isključivo vode računa o sebi i svojim potrebama u krevetu, umesto da se posvete malo više onome što njih zadovoljava i uspaljuje. Takođe, sitnice poput nošenja čarapa tokom seksa, otimanja prekrivača ili čestog proveravanja telefona u krevetu, takođe, imaju moć da "ohlade" pripadnice nežnijeg pola.

 

 

Bezobrazne i nepristojne reči su na listi omraženih stvari tokom seksa, s obzirom na to da ženama uopšte nije zanimljivo kada moraju da se prave da glume u porno-filmu.

 

I poslednja, ali ne i manje bitna stavka su preskakanje predigre kao i nedostatak kreativnosti u krevetu. Bilo kako bilo, sve se svodi na krevet, seks i zadovoljavanje. Žena mora da bude srećna u krevetu, kako ne bi švrljala. Prosto ko pasulj.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA