Trikovi za fantastični orgazam

Ukoliko vam je cilj da zaista uživate u seksu, potrebno je pre svega da upoznate svoje telo i sopstvene reakcije na erotski nadražaj. Sve ostalo je samo stvar tehnike

  • 12

I muškarcima i ženama je podjednako bitno da budu dobri u krevetu. Međutim, ženama je teže da se napale, baš zbog toga i treba da znaju nekoliko trikova koji mogu da olakšaju stvari kako njima, tako i njihovim momcima. Znanja na tom polju nije nikada dosta, a svima je jasno da svakodnevno nešto novo može da se nauči.

Ukoliko niste sigurni u svoje sposobnosti, odgovore potražite u ovom tekstu. On će vam objasniti mnogo toga, nakon čega ćete sledeći put smeliji i spremniji krenuti sa svojim frajerom u krevet.

Poznajete li svoje telo dobro kao njegovo?

Muškarcu možete da zamerite što nije majstor u zadovoljavanju i što ne zna gde je klitoris i kako da ga stimuliše. Ali, zapitajte se da li to isto znate vi? Istražite svoje telo, saznajte što vam odgovara i naučite svog partnera, na obostrano zadovoljstvo.

Puštate li partnera da obavi svoj posao?

Naime, dosta žena smatra kako dama treba da zavodi i zadovolji partnera. Neka on ponekad bude taj koji vas zavodi i vodi do vrhunca. Prepustite se njegovim rukama i zaboravite na ono što vi treba da radite. Neka on bude glavni u igri, što će sigurno biti ključ za nezaboravan seks.

Jeste li napokon prihvatili svoje telo?


Vaš odnos prema telu i samopouzdanje utiču na vaše uživanje u seksu. Pozitivan stav prema sopstvenom izgledu, jedan je od ključnih sastojaka fizičkog uživanja. Zaboravite na nedostatke, poradite na samopouzdanju i s novim stavom krenite u nova senzualna i seksualna iskustva.

Otkrijte ekspresan put do orgazma!

Otkrijte šta je to što vas najviše pali, kako najbrže da postignete orgazam, gde volite da vas partner miluje, ljubi, dodiruje. To iskustvo prenesite na partnera. Razgovor o seksu je najbolja prečica do fantastičnog seksa i haotičnih orgazama.

Pristajete li na seks iz pravih razloga?

Razmislite o seksu koji ste doživeli prošli put. Jeste li ga odradili iz dosade, obaveze ili zato što ste stvarno želeli? Ne pristajte na seks zbog straha da vas ne ostavi ili kako biste izbegli svađu. Pravi razlog za seks jedino je iskrena želja i potreba da s nekim budete. Požuda je možda najpravilnija reč.

Možete li da nabrojite barem pet svojih najosetljivijih zona?

Za ispunjen seksualni  život morate odlično da poznajete svoje telo. Do orgazma vas može dovesti milovanje po bradavicama ili pak neka odgovarajuća poza. Volite li da vas nežno dira po unutrašnjoj strani bedara ili vam više odgovara grubost, pitanje je na koje sami morate da znate odgovor. Istražite svoje telo, samo tako ćete potpuno uživati u seksu.

(Telegraf.rs/Tportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrs.L***

    16. decembar 2013 | 22:00

    Mala od skandala... Hoćeš od mene da čuješ kako je fantastican/ nezaboravan i strastan vikend bio sa n.b.?

  • Dule

    16. decembar 2013 | 16:22

    Doggy style

  • Mrs.L***

    17. decembar 2013 | 11:03

    @bivši... jednostavno ne gotivim provokacije na bilo čiji račun ovde ... Pa, gde si ti bivši? Pozdrav veliki ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA