Ovo su najskuplje seks-igračke na svetu

Želite da iznenadite partnera novogodišnjim poklonom koji će mu doneti osmeh na lice tokom cele godine? Najskuplje seksi igračke na svetu predstavljaju vrhunac luksuza, ali i provokacije

  • 4

Seks se prodaje. I to veoma dobro. U prilog tome govori i činjenica da se godišnja vrednost tržišta seksualnim pomagalima i igračkama procenjuje na 15 milijardi dolara, a ta je brojka u porastu.

Većina žena i gotovo polovina muškaraca se barem jednom poslužila vibratorom. No, zapanjuje da se neke igračke za seks smatraju luksuznim predmetima, a u nekim slučajevima cena im je i nekoliko hiljada evra.

Donosimo vam neke od najskupljih seks-igračaka na svetu.

Little Steel Tonight – 1.567 evra

Šta se dogodi kad se bivši frontmen grupe “Eurythmics” udruži s poznatom trgovinom "opreme" za odrasle Jimmy Jane? Rezultat je sofisticirana igračka koja neprestano vibrira, ima ugravirane reči za inspiraciju i 28 crnih dijamanata. Zanimljivo je i to da ćete uz ovaj vibrator dobiti i trzalicu za gitaru.

Shockspot Robotic Fucking Machine – 1.646 evra

I samo ime dovoljno govori o čemu se ovde radi. Dakle, reč je o izumu koji će vas "obraditi" tačno onako kako želite. Možete kontrolisati dubinu, brzinu, jačinu i način kretanja jednostavnim pritiskom na dugme.


Čep za guzu u obliku jednoroga marke "Betony Vern" – 2.716 evra

Uprkos imenu, ovaj prekrasno dizajniran čep za guzu napravljen je od srebra i konjske grive. Zar stvarno? Konjska griva? U "Betony Vernu" su očigledno skrenuli s puta.

Thrill Hammer Sex Machine – 2.810 evra

Samo ime otkriva o čemu se radi, zar ne? Bićete oduševljeni! Bićete "razvaljeni". Bilo kako bilo, ovo je podjednako "investicija u vaš seksualni život, ali i komad nameštaja". Jer ko ne bi želeo da mu gosti sede na igrački za seks? No, čini se da se mislilo na sve. Ova sprava se lako može pretvoriti u fotelju ugodnu za sedenje, bez iskakanja pomagala. Kad vam gosti odu, ponovo je možete pretvoriti u ono za što ste je i kupili.

Prave lutke – 5.083 evra

Znate one lutke za naduvavanje sa dve rupe na strateškim mestima? E, taj se koncept malo razvio. Reč je o skupocenim lutkama koje izgledaju kao živa bića. A najbolja stvar u celoj priči je ta da im možete menjati i lica. Naravno da na strateškim područjima imaju rupe određene dubine, a omogućeno je i jednostavno čišćenje.

Inez –10.556 evra

Poslednji, ali nikako manje važan, je "najekskluzivniji vibrator na svetu" koji će vas uz presvlaku od 24-karatnog zlata odvesti tamo gde nikad niste bili. Skup je kao đavo, ali imajte na umu da poslednja sprovedena istraživanja pokazuju da parovi koji koriste vibrator imaju srećniji seksualni život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA