Ovo su trikovi za super-seks sa neobdarenim muškarcem

Ukoliko imate posla sa muškarcem koji nema baš veliki penis, nekoliko je trikova koji mogu da vam pomognu da vam seks bude kao sa obdarenim frajerom

  • 8

Veličina penisa je najškakljivija tema u muškom svetu, ali i ženama katkad zna da zadaje glavobolje. Svaka dama koja se zabavlja sa frajerom koji nije preterano obdaren sigurno je bar jednom poželela par centimetara više zarad boljeg i kvalitetnijeg seksa.

Iako ste mislili da je tako nešto nemoguće, postoje prirodni trikovi koji mogu da vam pomognu da u seksu sa svojim čovekom uživate bez ikakvih nedostataka. Centimetri vam više neće biti problem, sve što treba da uradite je sledeće.

Zagrejte se

Jedna od stvari koja doprinosi veličini penisa svakako je količina krvi koja protiče kroz penis te stanje ukrućenosti penisa. U prevodu, što je muškarac uzbuđeniji, to će partnerka jače da oseća penis za vreme penetracije. Stoga se svakako pozabavite vrućom predigrom, a ni oralni seks pre prave akcije nije na odmet.

Kegelove vežbe

Ako za vreme seksa izvodite Kegelove vežbe, trenje će biti veće što znači da ćete jače osećati penis za vreme penetracije.

Odgovorite ga od masturbacije


Kada muškarac ne masturbira nekoliko dana, prilikom stimulacije dolazi do većeg protoka krvi u penisu, što će ga učiniti većim nego ikada. Naravno, ovaj trik može da bude pomalo nezgodan jer ako zamolite partnera da ne masturbira nekoliko dana, sigurno će tražiti objašnjenje. Ako još niste dovoljno otvoreni jedno prema drugome, uvek možete da ga izazovete na takmičenje "ko će duže da izdrži bez masturbacije".

Donesite igračku u spavaću sobu

Nemojte da budete stidljivi po pitanju seks-igračaka jer one mogu samo dodatno da zagreju atmosferu u spavaćoj sobi. Preko dilda, lisica pa do vibratora i ostalih pomagala, izbor je zaista šarolik, a ako je penis nešto manje veličine, to sigurno možete da nadoknadite nekom zanimljivošću iz seks-šopa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • made in great britain

    21. januar 2014 | 19:59

    @ Madjionicarka Treba li ti magigna stapina da izvodimo trikove?

  • Emotivni idiot

    23. januar 2014 | 22:41

    Cuj, zene bi htele koji centimetar vise! Ja bih za promenu hteo zenu sa vise mozga, sisate i guzate sam imao.

  • madjionicarka

    21. januar 2014 | 18:40

    Pa jedino trikovi tu mogu nešto pomoći :))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA