Znate li koja su zanimanja najviše seksi?

Mislili ste da se muškarci pre svega pale na seksi medicinske sestre ili učiteljice, a da žene otkidaju za sportistima ili političarima? E, pa pogrešili ste

  • 11

Ukoliko se spremate da upišete srednju školu ili fakultet, pored procene toga koliko vas koja oblast ispunjava ili gde je kolika plata, ne bi bilo loše da uzmete u obzir i to koja karijera će vam najpre privući osobe suprotnog pola.

Dok se žene pretežno lože na brižne, pune podrške i autoritativne lekare, novo istraživanje je pokazalo da će muškarci najčešće odlepiti za ženom koja je advokat u borbi za ljudska prava. Na drugom mestu su novinarke, koje momci vide kao inteligentne cure, s brzim reakcijama i seksi stilom.

Istraživanje je sprovela Mari Balfour, žena koja već tri decenije vodi prvu britansku agenciju za upoznavanje. Kako se pokazalo, u 2013. godini pravnice koje se bore za ljudska prava i novinarke ocenjene su kao “žene iz snova”, dok su za dame to doktori, arhitekte ili neka kreativna zanimanja.

Ova anketa pokazuje da moderne žene očigledno traže muškarca koji se bavi zanimljivim i uzbudljivim poslom ili onim u kojem se iskazuje briga prema drugima, dok su moćnici i lovatori, kao što su bankari, u drugom planu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasa

    27. januar 2014 | 11:55

    Samo bih naveo da im je istrazivanje skroz pogresno! Da cujem ko od muskaraca voli zene koje se bore za ljudska prava? Srbi bre vole domacice! :)))

  • Kosovo i Metohija

    27. januar 2014 | 11:16

    Samo čistačice i konobarice...eventualno koja kasirka.

  • Dijego

    27. januar 2014 | 11:52

    Definitivno profesorke, medicinske sestre i mlade kafanske pevacice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA