Domino dama otkriva perverzan potez koji bi muškarci uvek trebalo da urade tokom predigre

Ako uvedete samo jednu promenu u predigru, seks će vam biti mnogo bolji - savet je jedne domino dame

  • 2

Nekoliko minuta blagog šljepkanja tokom predigre može da poveća nivo vašeg seksualnog zadovoljenja jer je to jedan od najboljih načina da uzbudite partnera.

43 trika srećnih parova koji će vam vezu učiniti jačom

Većina parova uživa u grubom seksu, ali igranje sa bolom tokom predigre povećava vaše zadovoljstvo. Jedna dominatriks dama je odlučila da isproba ovu tehniku i nije zažalial zbog toga. Ovo su top saveti profesionalne dominatriks koji će vam pomoći da se provedete kao nikad do sad u seksu.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy/Pustite mašti na volju

Polako

Iako šamaranje zvuči veoma grubo, morate da se kontrolišete koiko jako udarate partnera. Ne samo da povećava stepen zadovoljstva, sprečiće potrebu za bolom kasnije.

Ubacite i nežne dodire

Ako nekoga pomazite po obrazu ili guzi pošto ste ga/je ošamarili pomaže u uklanjanju bola. Morate da znate da pokret nije uvek isti. Postoje različite vrste dodira od udaraca po guzi preko obraza i sve do dodirivanja bezobraznih mesta.

Foto: Pixabay/Obavezno se pre početka igre dogovorite sa partnerom oko pravila koja ćete poštovati

Menjajte tehniku

Čak i blaga promena položaja ruke može da promeni osećaj, piše dailystar.co.uk. Promenite broj prstiju kojima udarate partnera i videće razliku. Jedino vodite računa da je vaš partner saglasan sa tim što vi planirate da uradite.


Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA