Muškarci potrudite se - ako želite više seksa evo kako mora da izgleda vaš stan

Ubica seksualne želje često može da bude neurednost

  • 5

Žene obraćaju pažnju na detalje, a može da im ubije želju za seksom neuredan stan ili soba u koju ih muškarac povede.

Muškarci otkrivaju da li osećaju razliku u vaginama tokom seksa i šta to imaju zajedničko?

Ležanje na krevetu na kome je nabacana prljava odeća, krčenje puta do istog kroz gomilu kutija od pice i praznih limenki – nije uopšte seksi! Neuredne sobe nisu dobre za seks i muškarci koji su neuredni mogu da ostanu bez seksa kada u takav stan dovedu neku devojku.

Foto: Pixabay.com/Uredan krevet je odličan za motivaciju.

Sugarcookie.com sproveo je istraživanje u kome su učestvovali i muškarci i žene, njih 2.000, koji su se izjasnili da im želju za seksom najviše ubija neurednost. Jedan od četvorice muškaraca ostao je bez seksa jer mu je soba bila neuredna, a 60 odsto žena reklo je da odustaje od seksa ako je soba u koju ih muškarac odvede neuredna.

Nisu samo žene te koje odbijaju muškarce zbog neurednosti. 17 odsto muškaraca reklo je da bi odustalo od partnerke ako joj je soba prljava. Ovo deluje obeshrabrujuće za muškarce koji rade sve kako treba, a koje trenutak nepažnje i ostavljanje sobe u neredu zbog žurbe može da košta seksa.

Foto: Profimedia / Uredan stan i krevet neće vas koštati seksa.

Ovo je pokazalo da oba pola treba da održavaju svoje domove čistima ako žele da "privedu" nekoga na seks, piše metro.co.uk. Prioritet treba da vam bude krevet na kome ćete verovatno imati seks i pod kojim ćete doći do njega. Čista posteljina i pod mnogo će popraviti utisak koji potencijalni partner ima o vama.


Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realnost

    20. jun 2018 | 07:24

    Ovi prevodi tekstova su malo verovatno kod nas... momci kod nas žive sa mamama, tatama, babama, dedama, tetkama, stričevima, i ostalom familijom... kad se nema gde onda je stan na dan rešenje, a oni su unapred sredjeni... problem je šta kad ona shvati... a i ko ima svaki dan za takav stan?

  • Rakun

    20. jun 2018 | 00:49

    Nek dodje sama da ga pospremi,ako nije zadovoljna.

  • Hmm

    21. jun 2018 | 10:13

    Ako joj se ne svidja, neka ocisti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA