ISPOVESTI SEKSUALNO ZLOSTAVLJANIH MUŠKARACA: Pljeskala me je po guzi, a onda mi je gurnula ruku u gaće... (VIDEO)

Većini ljudi su ove priče smešne, ali obavezno pogledajte i video na kraju teksta, pa prosudite da li je smešno

  • 8

Navikli smo da su samo žene žrtve seksualnog nasilja, ali manje je poznato da i muškarci umeju da izvuku deblji kraj i budu zlostavljani. Postavlja se pitanje, zašto se onda o tome ne priča?

Držao 4 žene usred Srbije kao ROBINJE, a onda ga je NEOČEKIVANO odala PORUKA!

Budući da su žene slabiji pol, normalno nam je da saosećamo s njima ako ih neko (muškarac) zlostavlja, ali nismo navikli da saosećamo sa muškarcima kad ih žene zlostavljaju, jer to tumačimo kao nešto smešno, piše DailyMail.

Međutim, i muškarci mogu biti žrtve zlostavljanja, a to potvrđuju i ove ispovesti muškaraca na društvenoj mreži "Reddit". Stotine muškaraca je pohrlilo da podele svoje priče.

Ono što je zastrašujuće jeste činjenica da bi se mnoge od tih priča završile suđenjem zlostavljaču samo da su rodne uloge bile obrnute, odnosno, da je bio isti scenario, a muškarac u ulozi zlostavljača, on bi za to odgovarao.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Ovo su neke od ispovesti:

- Kad sam imao 22 godine, radio sam sa ženom srednjih godina koja me je konstantno zlostavljala. Kad god bih radio nešto oko njenog kompjutera, ona bi prokomentarisala nešto tipa: "Kad si već tu dole...", a slične stvari su se dešavale i na svakoj kompanijskoj zabavi. Nikad nisam ništa preduzeo povodom toga, sem što sam se smeškao i pokušavao da izbegnem tu situaciju na sve načine - napisao je jedan od anonimnih muškaraca na Reddit-u.

Drugi muškarac je imao još goru priču o ženi koja ga je zlostavljala na poslu, a izvukla se samo zato što je direktorova ćerka.


- Bila je sasvim normalna pojava da me pljesne po dupetu u prolazu, a kad nikog ne bi bilo u blizini, govorila bi razne opscene stvari; kako bih je "ra***lio" baš kako je njoj to potrebno, kako bi mi "okačila kecelju o ku***" i slične stvari. Bio sam mlad i nisam znao kako da se suprotstavim - napisao je zlostavljani muškarac.

Pogledajte video:

Jedan muškarac koji je radio u klubu kao konobar, ispričao je svoju priču.

- Dok sam radio u klubu, često se dešavalo da grupa devojaka nešto slavi. Tako je jednom grupa devojaka, prilično pijanih, igrala igru izazova i izazov je bio da jedna od njih dodirne penis muškarca. Pošto sam se ja stalno muvao oko njihovog stola i skupljao čaše, bio sam najzgodnija meta. Devojka mi je prišla i gurnula ruku u gaće. Imala je dugačke nokte i izgrebala me. Rekao sam joj da izađe napolje ili ću pozvati policiju, a na to se ceo sto okrenuo prema meni, rekle su mi: "pa ti si muškarac" i uputile mi razne homofobične uvrede.

Ako su vam sve ove priče smešne i mlake, pogledajte ovaj snimak koji je uhvatila sigurnosna kamera:

Poenta cele priče jeste da društvo ne prepoznaje seksualno zlostavljanje kad su rodne uloge raspoređene tako da je žena zlostavljač, a muškarac je zlostavljan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA