Muškarci su pokušali da objasne šta osećaju tokom orgazma - a opisi su im predobri!

Jako je teško objasniti kakav je osećaj kada muškarci doživljavaju orgazam. Verovatno zbog toga što mozak u tom trenutku baš ne funkcioniše normalno

  • 1

Pokušaj da ženi objasnite kako izgleda muški orgazam je skoro pa nemoguć ili ravan onome kada objašnjavate nekome neku novu boju. Žene doživljavaju potpuno drugačije orgazme, te je poređenje sa njima nemoguće.

Od mikropenisa do pitona: 4 muškarca otkrivaju sve o svom seksualnom životu

USKRAĆIVANJE ORGAZMA - nova tehnika dovodi žene do ludila, a muškarci izgledaju kao bogovi seksa

CELU NOĆ: Uz pomoć ovih trikova seks će vam trajati mnogo duže

Ovi momci su pokušali da na najbolji mogući način svojim devojkama objasne kakav je zapravo to osećaj kroz poređenja sa nekim situacijama u kojima su se i same našle.

"Slično je kao kada te uhvati grč, ali u najboljem smislu. To je kao da penis doživi spazam, ali je osećaj predobar. Stvarno je teško to objasniti", pokušao je Tom da dočara svoj vrhunac.

Da mu penis preuzima mozak na kratko vreme, osetio je Šon koji dodaje da ostatak tela otupi i da je jedino što oseća samo taj senzacionalni osećaj.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy


"Ako se setite osećaja da vam se piški dok ste na putu jako dugo, a nemate priliku za to i morate da trpite nekih sat vremena do pauze... Kada konačno nađete toalet i prepustite se olakšanju, eto takav je osećaj. Samo ga pomnožite sa 1.000", izjavio je Brajan.

Za neke momke osećaj je sličan vožnji na rolerkosteru kada se penjete visoko, a onda naglo krenete da propadate i uživate u tom padu dok sve ponovo ne dođe u normalu.

Svaki momak je priča za sebe, zato verujemo da vaš partner ima potpuno drugačije objašnjenje svog orgazma iako je u pitanju osećaj koji je u većini slučajeva teško opisati rečima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA