MUŠKA PROSTITUTKA OTKRIVA: Ženama nudim sve, a muškarcima samo jednu stvar!

“Najstarijim zanaton na svetu” ne bave se samo žene već i muškarci

  • 0

Radni dan muškarca prostitutke može da bude jako zanimljiv, kao i razlozi njihovog bavljenja ovim poslom. Prostitucija je još uvek nelegalna u mnogim zemljama, ali se “rad na crno” nastavlja uprkos zabranama.

Prostitutka upucala mušteriju u glavu, jer je nije dobro oralno zadovoljavao (FOTO)

Muškarac koji se bavi ovim poslom, koji želi da ostane anoniman i predstavlja se kao Bob, opisao je kako izgleda njegov posao i šta je njegov cilj.

Početak bavljenja ovim poslom došao mu je nekako spontano.

Foto: Profimedia/Alamy

-Tražio sam neku devojku koja bi izašla sa mnom u provod, kada mi se javio neki muškarac i ponudio mi 60 dolara da provede noć pored mene. Samo je hteo da spava pored mene, bez maženja, ljubljenja i seksa. Odbio sam ponudu, ali je nikada nisam zaboravio. Godinama kasnije kada sam se preselio i zapao u neke dugove, postavio sam oglas da nudim maženje u zamenu za novac, rekao je Bob.

Imao je posla, ali dohodak nije bio redovan, zbog čega je poželeo da ponudi više. Ženama je nudio “ceo paket” usluga, a muškarcima samo ponešto. Iako je njegova želja da zadovolji druge ljude i srećan je kada ih usreći, on je istakao da ne može da izdrži više od dve seks seanse dnevno.

-Ja volim to čime se bavim. Bilo je čudno i uvrnuto na početku, ali upoznao sam toliko super ljudi i zaradio pristojnu sumu. Zadovoljstvo mi je da usrećim druge ljude i izazov mi je da budem sa ženom koju je teško zadovoljiti. Naplaćujem 100 dolara za sat vremena uz pola sata senzualne masaže. Smatram sebe heteroseksualcem, iako oralno zadovoljavam muškarce, objasnio je.

Foto-ilustracija: Profimedia


Žene koje su mu klijenti imaju između 30 i 45 godina, obično nisu atraktivne i nemaju iskustva sa prostitucijom.

-Kada sam sa nekim klijentom koji me ne privlači, zamišljam da sam sa nekom drugom ženom koja je seksi i atraktivna kako bih doživeo erekciju. Razmišljam o nekom dobrom seksu koji sam imao i uspem da izdržim. Imao sam seksualni život i van posla, ali od kako je moja devojka umrla pre četiri meseca pa je sada sve drugačije. To što nje nema i što ja imam dosta seksa na poslu ne znači da ne želim da nađem nešto za “svoju dušu”, ispričao je tužan detalj iz svog života.

Njegova devojka nije imala ništa protiv posla kojim se bavio sve dok je pazio na svoje zdravlje, piše Daily Star. Nastaviće da se bavi ovim poslom jer mu pomaže da upozna mnogo ljudi, novac koji zarađuje je dobar i ne zahteva mnogo vremena.

-Imam opsesiju da želim da budem najbolji ljubavnik koji je ikada postojao na svetu, rekao je Bob.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA