≫ 

Centimetri jesu bitni - ali je ovaj kompleks muškarcima gori od malog penisa

Muškarci nisu ništa bolji od žena kada su kompleksi u pitanju jer i oni znaju da budu nesigurni

  • 18

Kao što žene lažu kada su u pitanju kilogrami, tako i muškarci lažu o centimetrima – ali ne o onima na koje ste svi odmah pomislili već je reč o visini.

Prestanite, bre, da me zovete "kratki"! On je jedna od najvećih zvezda, ali verovatno ne znate koliko je ZAISTA visok Bruno Mars! (VIDEO)

Napoleonov kompleks jedan je od najvećih muških problema koji muči najčešće niske, ali i muškarce prosečne visine. Ovaj problem muči muškarce od ranog detinjstva jer su neretko žrtve vršnjačkog nasilja u školi od strane krupnijih učenika u razredu.

Foto: AP/Tanjug

Time je njihovo samopouzdanje dosta oslabljeno zbog čega se tokom života osećaju manje vredno od ostalih visokih muškaraca. Za razliku od žena koje svoju visinu koriguju visokim štiklama, muškarci retko posežu za modnim pomagalima koja će im osigurati dodatne centimetre i radije lažu o svojoj visini.

Foto: AP/Tanjug

Iako je ovaj kompleks jako raširen, postoji puno uspešnih niskih muškaraca koji su dokazali da centimetri nisu bitni. Mnogi poznati muškarci su jako niski, pa tako Dastin Hofman ima samo 166 centimetra, dok Al Paćino i Elaja Vud imaju 168. Centimetri nisu stali na put ni pevaču Bruno Marsu koji je ostvario blistavu karijeru.

Foto: Profimedia/AFP


Holivudski lepotani često su prosečne visine, ali ima i onih koji godinama slamaju ženska srca iako su niži od njih čak i u ravnim cipelama. Jedan o d najpopularnijih parova koji nije dozvolio da im centimetri kvare sreću su Rouzi Hantington Vajtli i Džejson Statam, a oni stariji pamte i brak Silvestera Stalonea i visoke Brižit Nilsen.

Daljinac

(M.Krstić/m.krstic"telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudija Dred

    8. februar 2018 | 15:28

    Reci cu vam iskreno, dok sam bio mladji a imao sam sve sto je potrebno, od izgleda do novca, devojaka sam imao manje nego sto je bilo logicno... poenta je da je samopouzdanje glavni faktor. Zene vole da vide ozbiljnog i odlucnog coveka, nekog u koga imaju poverenja. Ako nemate samopouzdanje sve je kratkog daha.

  • Miloš

    7. februar 2018 | 02:14

    Mislim da je novac presudan. Ako ga imaš nemaš nikakvih problema...

  • Dotore

    7. februar 2018 | 08:28

    Kada se popnu na novcanik, visoki su oko 190, atletske gradje i duge bujne kose.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA