≫ 

Od nje se ima šta naučiti: Zovu je "vešticom tantričnog seksa" i to s dobrim razlogom

Radi se o terapeutskoj "Yoni" masaži (posebnoj masaži vagine) i masturbaciji u "krugu zadovoljstva"

  • 3

Viktorija Luiz Smit (27) iz Kvinslenda u Australiji vodi radionice koje seksualni užitak podižu na sasvim nov nivo. Radi se o terapeutskoj "Yoni" masaži (posebnoj masaži vagine) i masturbaciji u "krugu zadovoljstva". Viktorija ima nadimak "veštica tantričnog seksa", a sve što kod nje na tretman treba poneti su: ulje, peškir, ćebe i sarong (komad tkanine koji se odeva kao haljina ili suknja).

Da li će ih i Megan i Hari isprobati? 5 kraljevskih seks poza za nezaboravno uživanje

Ona je sertifikovana za taj posao koji radi, a polaznici radionica su jako zadovoljni.

Ni ne pokušavajte da ga nagovorite: 3 seks poze koje muškarci nikako ne podnose

- Ja izvodim seksualnu čaroliju i koristim rituale kako bih pomogla transformaciji odnosa, na ćelijskom nivou kroz telo. Dođite i oslobodite se osećaja društveno nametnute sramote i tabua oko seksualnosti. Vratite se svojoj iskonskoj erotskoj nevinosti. - kaže Viktorija koja ove radionice drži zajedno sa partnerom, Denijem.

 

A post shared by Tantric Witch (@tantric.witch) on

 

Cena radionice je 65 dolara (oko 5.000 dinara), a Viktorija masturbacijsku sesiju vodi verbalno ili čak sama demonstrira kako se šta radi. Grupe na radionicama su za oba pola ili samo za jedan, zavisno od toga kako je kome ugodnije. Dolaze im ljudi svih dobnih skupina, od 21 do 80 godina. Ulaze u krugove sa ciljem da se osećaju bolje u svojim telima.

- Pomažem drugima da pronađu slobodu kroz seksualnost, neki od njih leče kroz prošlost narušenu seksualnost. - pojasnila je Viktorija.

Viktorija kaže kako je drugi cilj "kruga zadovoljstva" da pomogne ljudima da se zbliže sa svojim partnerima i da ih mogu zadovoljiti i seksualno i emocionalno. Ona je ovom profesijom počela da se bavi kako bi ozdravila sopstvenu seksualnost nakon loše veze. Osim grupnih radionica "krugova zadovoljstava" radi i "Yoni" masažu za koju je kvalifikovana.

 

A post shared by Tantric Witch (@tantric.witch) on

 

Više o "Yoni" masaži

Da bi se rešile nagomilanog stresa, neke žene odlaze profesionalnim maserima na tzv. "Yoni" masažu. To otprilike izgleda ovako: masaža uključuje dodirivanje, duboko disanje i ponekad (ako klijentkinja da pristanak) penetraciju prstom.

Isis Feniks, stručnjak iz SAD-a koji se bavi ovom vrstom masaže, kaže kako je moguće osloboditi emocije koje se ponekad mogu "zaglaviti u vagini". Ona kaže da žene doživljavaju razne senzacije tokom masaže i da nije poenta svega doživeti orgazam, već otkriti šta u vama pobuđuje to da se osećate dobro. Iako, neke žene dožive orgazam, i u tome nema ništa loše.

- "Yoni" masaža je svečanost u kojoj je žena pozvana da iskoristi dodir njene vulve. - objašnjava Isis.

 

A post shared by Tantric Witch (@tantric.witch) on

 

(Telegraf.rs / Izvor: uk.style.yahoo.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA