VUJOŠEVIĆ: Pojedinci iz Zvezde pokušavaju da sprovedu politiku aparthejda!

Trener crno-belih istakao zadovoljstvo posle pobede u Podgorici i ponovo podsetio na neravnopravan status njegovog kluba

  • 35

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević bio je vidno zadovoljan posle pobede njegovog tima u Podgorici čime je obezbeđen fajnal-for ABA lige, ali je ponovo istakao problem neravnopravnosti koji muči crno-bele.

Iskusni stručnjak smatra da pojedinci iz Zvezde pokušavaju da sprovedu politiku aparthejda prema njegovom klubu.

- Jasno je koliko je važna ova pobeda i koliko je do nje bilo teško doći. Mi jesmo imali u Jadranskoj ligi i nekih poraza koji nisu planirani, međutim to treba sagledavati u kontekstu povreda igrača, rotacije izazvane tim povredama na mesta koja nisu prirodno za određene igrače, kao i teškom finansijskom situacijom koja je izazvana politikom aparthejda, koja se vodi prema Partizanu pre svega od strane direktora javnih preduzeća koji su i članovi Upravnog odbora fudbalskog kluba Crvena zvezda - rekao je Vujošević i dodao:

- Mi nismo u ravnopravnoj situaciji sa ostalim klubovima koji se bore za vrh ABA lige, međutim neki partizanski duh, moral i inat, daju nam snagu. Naravno i ogromna podrška navijača, kojih je bilo u Podgorici u onoj meri u kojoj su uspeli da dođu do karte. Zahvaljujem im se na prisustvu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DOSTA JE

    25. mart 2014 | 07:40

    U ZATVOR bre sa ovim covekom koji siri mrznju i netoleranciju na svakom koraku,svakom recju i otvaranjem usta,U ZATVOR dok ne bude kasno i dok navijaci njegove reci ne uzmu kao opravdanje za nesto ruzno a mozda i strasno...U ZATVOR

  • Sinisa

    25. mart 2014 | 05:08

    Kada se setim godina unazad?! Ko je koliko dobijao i ko je guran!!!

  • Dr.Agan

    25. mart 2014 | 08:48

    e ovaj je bas opsednut Zvezdom, izgleda da mu je ona nocna mora.....Dule moras kod psihijatra sto pre...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA