Albanac želi da igra za reprezentaciju da bi se svetio Srbiji!

- Srpska vojska mi je ubila ujaka tokom rata na Kosovu. Na neki način želim osvetu za sve koji su ubijeni - izjavio je Migjen Baša, igrač Torina, kom je ujak bio pripadnik UČK

  • 20

Skandalozna izjava albanskog fudbalera! Dvadesetsedmogodišnji Migjen Baša, igrač italijanskog Torina, izjavio je kako želi da ga selektor Albanije pozove za mečeve protiv Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine zbog osvete!

Vezista Torina, inače saigrač Nikole Maksimovića, povremenog reprezentativca Srbije, izjavio je da mu je srpska vojska ubila ujaka, koji je bio pripadnik terorističke UČK.

Iz toga razloga, Baša želi osvetu i poziv selektora Đanija di Bijazija.

- I ovim putem molim selektora Di Bijazija da me pozove za obe utakmice protiv Srbije. Srpska vojska mi je ubila ujaka tokom rata na Kosovu. Na neki način želim osvetu za sve koji su ubijeni. Ne znam da li ćemo uspeti da ih pobedimo, ali znam da ću dati sve od sebe da to ostvarimo - rekaje Baša za "Sport plus".

Srbija igra u kvalifikacionoj grupi I sa Albanijo, Danskom, Portugalijom i Jermenijom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA