ZVEZDA REKORDER EVROPE: 24.232 navijača u Areni!

Delije su srušile rekord svih evropskih takmičenja po posećenosti na jednom meču, a prevazišle su i rekord Kombank arene koji su postavili navijači Partizana 2009. godine protiv Panatinaikosa

  • 69

Ono što se pretpostavljalo da će se dogoditi na utakmici između Crvene zvezde i Budiveljnika dobilo je i svoju zvaničnu potvrdu. Oboren je rekord Evrokupa, Kombank arene i svih evropskih takmičenja u košarci po broju gledalaca na jednoj košarkaškoj utakmici.

Meč četvrtfinala drugog po jačini evropskog takmičenja u kome igraju crveno-beli i bore se za ulazak među četiri najbolje posmatra ukupno 24.232 gledaoca.

KK Crvena zvezda - Budiveljnik

Ovime je srušen prethodni koji su postavili navijači najljućeg rivala ekipe sa Malog Kalemegdana, Partizana, na meču protiv Panatinaikosa 2009. godine kada je njih 22.567 bodrilo crno-bele protiv grčkog tima.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Србин

    26. mart 2014 | 20:45

    NIKO ZVEZDO NEMAAA TO STO IMAS TIII!!!!!

  • Blok

    27. mart 2014 | 11:28

    ahahah braco ne pravdajte se ovim kompleksasima, ko je bio na utakmici zna koliko je ljudi bilo i koja je prica bila sa tim bar kodovima. Pustite ih nek ljubomorisu i smisljaju teorije zavere, taman da im se malo smejemo. Ionako im je taj rekord bio jedina pozitivna stvar vezana za njihove "navijace" i njihovu brojnost pa ga se sad drze ko pijan plota hahahh ne znam kako im jednostavno nije jasno da ih je uvek bilo manje i uvek ce ih i biti manje od nas

  • rakija

    27. mart 2014 | 11:13

    Aaaaaa hahaha grobari kakvi ste kompleksasi ja nemogu da verujem Ahaha 25000 hiljada stize delija!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA