STOJKE: Braniću za Olimpijakos, ne zanimaju me boje dresova i navijačke strasti!

Navijači Olimpijakosa su među najboljima na svetu i znaće da cene ono što želim da im dam i to što ću ostaviti srce na terenu * Potpisao sam ugovor sa Olimpijakosom do jula 2016. * Mogu da razumem navijače Zvezde, ali me uvrede više ne dotiču

  • 45

Vladimir Stojković  ipak će karijeru nastaviti u grčkom Olimpijakosu, iako se spekulisalo da su navijači ovog kluba (koji je u bratskim odnosima sa Crvenom zvezdom) navodno tražili da mu se zabrani dolazak u Atinu. Stojke, koji je ovu sezonu proveo u Ergotelisu na Kritu kaže za Telegraf da ima potpisan profesionalni ugovor sa atinskim crveno-belim velikanom i da ga ne zanimaju navijački transparenti, medijske spekulacije i boje dresova:

- Potpuna je neistina da su navijači Olimpijakosa stopirali moj dolazak u klub, kaže najbolji srpski golman, i dodaje: - Potpisao sam ugovor sa Olimpijakosom i od jula 2014. do jula 2016. godine ću braniti za jedan od najvećih klubova na svetu.

- Mogu da razumem navijače Zvezde i sve druge navijače kojima nisam po volji, navikao sam na razne uvredljive parole i transparente, ali mene više ne zanimaju boje dresova i fokusiran sam isključivo na odbrane, a pokazalo se da sam u tom poslu i u Ergotelisu pokazao da sam dobar. Navijači Olimpijakosa su među najboljima na svetu i znaće da cene ono što želim da im dam i to što ću ostaviti srce na terenu.

Stojković otkriva kako se desilo da ovu polusezonu odigra na Kritu, a ne u Atini:

- Zbog Olimpijakosa sam i došao u Ergotelis, da imam kontinuitet igara do jula i da im pomognem da ostanu u ligi. To je u prvom trenutku izgledalo kao nemoguća misija, ali sam uspeo da na 4, 5 utakmica branim bez primljenog gola i klub je izborio ostanak, čime su svi oduševljeni. Uspeo sam da im pomognem, a od jula se nadam da ću Olimpijakosu pomoći u pohodu na evropske trofeje.

Nekadašnji golman Zvezde i Partizana kaže da ima nameru da u Grčkoj brani još 10 godina:

- Došao sam da osvajam trofeje, predobro sam primljen, Grčka je zemlja fenomenalnih ljudi, svetskog fubala i imam nameru da ovde branim bar do svoje 40. godine, zaključuje Vladimir Stojković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA