VUJOŠEVIĆ: Kinzi nas je izdao, zamolio sam ga da pomogne, nije hteo!

- Rečeno mu je pomozi nam koliko možeš u ovim utakmicama. On to nije hteo i sam je odlučio da ode u Ameriku - rekao je trener crno-belih

  • 28

Ove nedelje stigla je još jedna loša vest iz tabora Partizana. Amerikanac u redovima crno-belih, Tarens Kinzi završio je sezonu zbog povrede skočnog zgloba.

Trener srpskog šampiona, Duško Vujošević je na konferenciji za štampu pred meč sa Cedevitom prokomentarisao ovaj slučaj, s obzirom da se videlo da već duže vreme nešto ne štima na relaciji Kinzi-Vujošević.

- Rečeno mu je pomozi nam koliko možeš u ovim utakmicama. On to nije hteo i sam je odlučio da ode u SAD. Njegov menadžer se nama javio putem mejla i sada imamo strah da li će se uopšte vratiti. On se u jednom delu sezone dobro ponašao, borio se za tim, ali sada ne znamo šta da očekujemo. Igrač je insistirao da ode u SAD i čuje mišljenje svog lekara. On je menjao iskaze i raspoloženje i nismo mogli da ga sprečimo da ode. U Fenerbahčeu je, na primer, isto tako otišao pre kraja sezone i odlazio je tako kako je hteo.

- Njemu se najmanje kasnilo s platama, sve u zakonskim okvirima, to su znali i igrači i bez obzira na tešku situaciju mi smo uspevali da nađemo rešenje. Njegov menadžer nas je sve vreme pritiskao da ga isplatimo i sada kada smo to uradili Kinsi će napustiti klub. Ali, videćemo već. Ja sam čuo da je za SAD otišao sa svim stvarima, sa koferima. Ako se ne vrati u sredu, onda je to teška povreda ugovora - rekao je trener srpskog šampiona i otkrio da je postojala mogućnost produženja ugovora sa Amerikancem:

- Jednog trenutnka njegov menadžer je izrazio želju da Kinsi produži ugovor i za sledeću godinu, što je bilo pre mesec dana. Poslednji put kada sam razgovarao sa njim, on mi je rekao da bi ostao da trenira, ali da moram da ga razumem i da moram da ga puštam. Nisam želeo da ima popust u odnosu na ostale, posebno jer je poznato da je voleo da vrda, posebno u Fenerbahčeu, sa čime sam bio upoznat. Kažem, on je preko noći promenio mišljenje i želeo je da ode - rekao je Vujošević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cedomir

    30. mart 2014 | 14:26

    Sa stokom uvek komedija. Pa decko je pametan. Ne prima kintu a vi mu se igrate sa zdravljem i karijerom.

  • Doktor

    30. mart 2014 | 14:17

    Naravno kada mu ne dajes pare, a kupujes slike...verovatno ga je i Covic naterao da te izda...kako radis tako ti se i vraca, a tek ce...

  • Srbin

    30. mart 2014 | 14:23

    Ocekujem naslov KINZI U ZVEZDI..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA