Valdes definitivno propušta SP, sedam meseci van terena (VIDEO)

Prvi čuvar mreže Barselone i rezervni golman španske reprezentacije uspešno operisan u Nemačkoj, ali se na teren vraća tek sledeće sezone

  • 1

Golman Barselone Viktor Valdes uspešno je podvrgnut operaciji kolena i odsustvovaće sa terena sedam meseci, potvrdio je katalonski klub na svom sajtu.

Španski golman je tokom meča sa Seltom pokidao ukrštene ligamente, što znači da će propustiti SP u Brazilu, kao i da više neće igrati za Barsu s obzirom na to da mu ugovor ističe na leto.

Iako je prvak Španije hteo da mu produži ugovor i polse povrede, Valdes je ostao pri svojoj ranijom odluci da više neće braniti na ''Nou Kampu''.

- Viktor Valdes je uspešno operisan u Augzburgu i sve je u redu. Njegov povratak se očekuje za sedam meseci - stoji u zvaničnom saopštenju Barselone.

Valdes je za Barsu odigrao 535 mečeva i uspeo je da osvoji šest titula u prvenstvu, tri Lige šampiona i dva Kupa Kralja. Sa reprezentacijom Španije bio je evropski i svetski šampion.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA