Milunović: Odstranili su me, jer nisam hteo da potpišem papir da neću tužiti Zvezdu!

Luka Milunović u razovoru za "Večernje novosti" objasnio da ga je klub odstranio, jer je odbio da potpiše dokument prema kojem neće tužiti Zvezdu zbog neizmirenih obaveza

  • 19

Prošlo je više od nedelju dana od kako je Luka Milunović odstranjen iz prvog tima Crvene zvezde. Od tada situacija se uopšte nije promenila, pa mladi napadač i dalje trenira individualno sa Stojanovićevim asistentom Ivicom Momčilovićem.

Milunović je u razgovoru za "Večernje novosti" otkrio koji su pravi razlozi što je udaljen od prvog tima:

- Osećam se loše, zaista nisam očekivao ovakav potez. Samo su mi rekli da je stav celog kluba da više ne treniram s prvim timom zbog tog papira koji nisam potpisao. Odstranili su me, iako nisu imali pravo na to, niti sam ja to na bilo koji način zaslužio. Pošto nema ni govora o tome da mogu da me kazne, jer nisam prekršio disciplinu, ni napravio neku glupost, ovako nešto nemaju pravo da rade - rekao je Milunović i dodao da ne vidi pravi izlaz iz ove situacije:

- Tražio sam i da mi odluku daju napismeno, kao i da se potpišu svi članovi UO koji se slažu s njom. I ništa! S kim onda da razgovaram o rešenju problema i povratku u tim, kad ne znaju ni šta da napišu? Iz istog razloga i vama novinarima ne daju izjave o ovom slučaju. Odluku poštujem, iako je ne razumem. Ali od svojih principa neću odustati. Ono što svi treba da znaju, ostajem čvrsto pri stavu da tužbe neće biti, uprkos svemu što su mi priredili.

Mladi reprezentativac Srbije smatra da je izgleda rastanak jedino rešenje.

- Iskreno, sve vodi ka skorom rastanku. Svojim potezima i izostankom želje da rešimo problem, jasno su mi stavili do znanja da na mene ne računaju i da žele da odem. Teško mi je, jer volim Zvezdu, ali sam spreman na sve. Želim i da klub zaradi od mog transfera, iako se prema meni ponašaju nekorektno. Većina drugih igrača bi već podnela zahtev za raskid, ali meni ne pada na pamet. I to je princip koji neću pogaziti - zaključio je Milunović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    3. april 2014 | 10:11

    Diktatori sa pecurkane...sto sada ninkovic i milijas ne izadju sa saopstenjem da decko laze...poltroni diktature...Partizan-MIT ili cudo !!!

  • grobar do koske

    3. april 2014 | 10:55

    Klasicna diktatura na delu !!! Postajemo Koreja ! Partizan-MIT ili cudo !!!

  • grobar do koske

    3. april 2014 | 10:53

    Dodji u Teleoptik,dobices sansu i ruzna proslost zaboravljena !!! Partizan-MIT ili cudo !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA