SELEKTOR BRAZILA: Seks tokom Mundijala može, ali bez akrobacija!

Brazilci će za vreme planetarne smotre imati zasebne sobe u kojima će nesmetano moći da ih posećuju supruge i devojke, ali je Skolari zabranio bilo kakav seks osim uobičajenog

  • 4

Svetsko prvenstvo u fudbalu održava se ove godine u zemlji gde ovaj sport predstavlja način življenja i mnogi sa pravom kažu da je to najfudbalskija zemlja na svetu. Domaća reprezentacija će naravno pokušati sve kako bi i šesti put u svojoj istoriji osvojila Zlatnu boginju i to na svom terenu. U njihovom timu je sve okrenuto tom cilju zato je i selektor Luis Felipe Skolari zabranio svojim pulenima da upražnjavaju akrobatski seks tokom takmičenja.

 

- Igrači će imati pravo da upražnjavaju normalan seks, ali postoje određene vrste seksa i poze koje se mogu nazvati akrobatskim i koje mnogi vole da upražnjavaju, sa čime ja nisam saglasan - rekao je Skolari novinarima u Lisabonu gde je prisustvovao sastanku svih trenera nacionalnih timova koji učestvuju na Mundijalu.

 

 

Selektor brazilske reprezentacije nije objasnio šta smatra akrobatskim seksom, tako da se moramo poslužiti maštom kada pokušavamo da prokljuvimo šta je mislio pod time.

 

Ukoliko se desi da Brazil dođe do finala koje se igra 13. jula, to će značiti da su fudbaleri više od 49 dana zajedno u nacionalnom timu. Mnogo vremena, mnogo momaka, tako da će im žensko društvo svakako biti potrebno. U sedištu njihovog nacionalnog tima tokom planetarne smotre, u Teresopolisu, svaki igrač imaće svoju sobu, tako da će moći nesmetano da provodi vreme sa svojom suprugom ili devojkom.

 

Sa obzirom na to da je Skolari sa "selesaom" osvojio titulu svetskog šampiona 2002. godine očigledno zna taktiku i recept koja ga može dovesti do krova planete tako da ne bi trebalo sumnjati u njegove metode i pravila.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lolll

    8. april 2014 | 20:45

    Mnogo je lepa ova Neymarova devojka.

  • Lolll

    8. april 2014 | 23:09

    Hahahha a vidii Ronaldinja e smeker. hahhahahahha ne je*e lep nego onaj sa parama hahahha

  • zena

    8. april 2014 | 22:27

    Ja ne kapiram koja je to fora NEMA SEKSA PRE UTAKMICE, koja traje decenijama. I batalite to gubi se energija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA