KAKAV POVRATAK: Totenhem od 0:3 do 3:3! (VIDEO)

Pet utakmica popodnevnog termina završeno je rezultatom 1:0, dok je na meču između Vest Bromviča i "pevaca" viđeno šest pogodaka

  • 0

Premijer liga ovog vikenda obeležava četvrt veka od tragedije na Hilsborou zato će sve utakmice 34. kola početi sa sedam minuta zakašnjenja.

Nekoliko mečeva je već odigrano, a interesantno je da su čak pet mečeva završeni rezultatom 1:0. Jedini duel na kome je viđeno više od jednog gola bio je susret VBA - Totenhem, koji je obeležio veliki povratak "pevaca".

Fudbaleri Vest Broma vodili su posle pola sata meča 3:0 protiv londonske ekipe, za koju je Adebajor promašio penal. Vidra je postigao vodeći pogodak, a da nije istekao pun minut od početka utakmice.

Fudbaleri Totenhema još se nisu ni opasulijili od ovakvog starta, a na semaforu je pisalo 2:0 za domaćina. Brant je u četvrtom minutu savladao drugi put na utakmici Lorisa.

Nakon toga gosti su malo bolje zaigrali što je rezultiralo jedanaestercem koji su dobili, ali ga Emanuel Adebajor nije iskoristio, šutnuivši traljavo loptu koju je lagano pokupio golman domaćih.

Kada je Sesenjon nakon pola sata igre postigao treći pogodak za domaće, mnogi su pomislili da je ovaj duel rešen i da je samo pitanje kojim rezultatom će tim iz Birmingema da trijumfuje.

No, Sparsi se nisu predavali i koji minut kasnije smanjuju na 3:1, autogolom Olsona.

U drugih 45 minuta su krenuli mnogo odlučnije sa željom da dođu do pozitivnog rezultata što im se na kraju isplatilo. Kejn je u 70. minutu pogodio za 3:2 i time najavio silovitu završnicu "pevaca".

U četvrtom minutu nadoknade Kristijan Eriksen je postigao gol za izjednačenje i šok za sve na "Hotornsu".

Premijer liga, 34. kolo:

Subota

Kristal Palas - Aston Vila 1:0

(Pančon 76)

Fulam - Norič 1:0

(Rodaljega 40)

Sautempton - Kardif 0:1

(Kala 65)

Stouk - Njukasl 1:0

(Piters 42)

Sanderlend - Everton 0:1

(a.g. Braun 75)

VBA - Totenhem 3:3

(Vidra 1, Brant 4, Sesenjon 31 - a.g. Olson 34, Kejn 70, Eriksen 90+4)

Nedelja

Liverpul - Mančester Siti 14,37

Svonsi - Čelsi 17,07

Utorak

Arsenal - Vest Hem 20,45

Tabela: Liverpul 74, Čelsi 72, Mančester Siti 70(-2), Everton 66, Arsenal 64...Fulam 30(+1), Kardif 29(+1), Sanderlend 25(-2).

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA