Seksi Rafaela: Baloteli je bolji u krevetu od Ronalda! (FOTO)

Popularna italijanska šou devojka, koja je u vezi sa napadačem Mančester Sitija, otkrila detalje iz spavaće sobe

  • 0

Mario Baloteli bolji je od Kristijana Ronalda! Izjava liči na Balotelijevu, ali to nije on izjavio! To je poručila Rafaela Fiko, njegova devojka i ne odnosi se na Marijove veštine na fudbalskom terenu, već u krevetu!

Zanosna italijanska glumica trenutno je u vezi sa kontroverznim Balotelijem, a pre nekoliko godina je bila u kraćoj romansi sa Kristijanom Ronaldom, kada je ovaj igrao u Mančester Junajtedu.

- Njih dvojica su jedina dva fudbalera s kojima sam bila u vezi, a ako vas baš zanima, Baloteli je bolji od Ronalda. U svakom pogledu, pa i u krevetu - rekla je Rafaela za italijanske medije.

Nedavno je Baloteli proslavio gol sa natpisom na majici: "Rafaela, volim te".

- Nisam očekivala da će to da uradi. Ma, on je prosto neodoljiv. Iako sam ja više vremena u Italiji, ne smeta nam. On često dolazi u Italiju i zajedno idemo u njegov omiljeni grad Napulj.

Rafaela Fiko (24) u Italiji je poznata kao glumica, voditeljka, manekenka, učesnica rijalitija (Veliki brat, Baila, Ostrvo poznatih...), šou-devojka u popularnim emisijima... Mnogi je pamte po izjavi iz 2009. kada je rekla:"Pristajem da izgubim nevinost sa bilo kim ko mi ponudi milion evra za to. Ne bih odbila taj novac."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA