Benfika šampion, Srbija slavi! (VIDEO)

Orlovi su pobedom protiv Oljanense sa 2:0 osigurali rekordnu 33. titulu prvaka, a s obzirom da za tim iz Lisabona nastupaju Lazar Marković, Filip Đurićić, Miralem Sulejmani i Ljubomir Fejsa, titula će se verovatno slaviti i u našoj zemlji

  • 1

Fudbaleri Benfike osvojili su 33. titulu prvaka Portugala! Orlovi su pobedili Oljanense sa 2:0 golovima dvostrukog strelca Lime i tako dva kola pre kraja šampionata imaju sedam bodova više od drugoplasiranog Sportinga!

 

Sjajni Brazilac je u samo tri minuta početkom drugog poluvremena rešio pitanje pobednika, a na ovom meču nastupala su i dvojica srpskih reprezentativaca Filip Đuričić i Lazar Marković, koji su u igru ušli sa klupe.

 

 

Druga dvojica Srba u timu Benfike Ljubomir Fejsa i Miralem Sulejmani nisu bili u sastavu na ovom meču, a treba podsetiti i da je Nemanja Matić nosio dres "orlova" u prvom delu sezone.

 

 

Navijači Benfike mogu da slave, a verovatno će slavlja biti i u Srbiji, zbog velikog broja naših igrača koji nastupaju za "orlove"!

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA