Zašto Real Madrid zovu Galaktikosi? Pa, zato što nude ovu astronomsku cifru za Suareza!

Ukoliko bi se eventualni transfer realizovao, prevazišao bi sadašnji rekord za prelazak Gereta Bejla iz Totenhema u madridski klub, koji iznosi 100 miliona evra

  • 5

Real Madrid je spreman da za urugvajskog internacionalca i fudbalera Liverpula Luisa Suareza ponudi astronomsku sumu od 110 miliona evra, tvrdi britanski portal "Kotofsajd", a prenosi "El mundo deportivo".

Ukoliko bi se eventualni transfer realizovao, prevazišao bi sadašnji rekord za prelazak Gereta Bejla iz Totenhema u madridski klub, koji iznosi 100 miliona evra.

Suarez je u Premijer ligi najbolji strelac sa 29 golova, a britanski portal tvrdi da predsednik "kraljevskog kluba" Florentino Perez planira da u narednih nekoliko dana istakne ponudu za Urugvajca.

Kako navodi "Kotofsajd", Real Madrid je pre tri nedelje ponudio Liverpulu 85 miliona evra, što je odbijeno, ali je sada ponuda povećana za 25 miliona evra.

Navodi se da istovremeno, Perez pokušava da ubedi Suareza da pređe u Real nudeći mu 327,.000 evra nedeljno, za razliku od 242.000 evra, koliko prima u Liverpulu.

Kako navodi "El mundo", za angažman Suareza Madriđani bi morali da na transfer listu stave Moratu, Koentraa i Verana, a bila bi otvorena mogućnost ponude za Ikera.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RM

    21. april 2014 | 13:58

    Suarez jeste igracina ali mislim da ne treba tolike pare da se daju za njega a mislim da taj "glumac" ni ne treba Realu, Real ima Benzemu.

  • senčoo

    21. april 2014 | 15:23

    ma nedamo ikera bogu a sto se tice varana ni on ne ide suarez moze i ostati u liverpoolu ne treba nam igrac na toj poziciji imamo mi takvih benzz morata su odlicni u ovoj sezoni

  • حارس البوسنة والهرسك Bin Laden

    21. april 2014 | 19:18

    Dzeko je car za sve ove !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA