Nikolić pred Kruševac o Džigiju Ninkoviću: Igra koliko zaslužuje!

Trener Partizana ne dozvoljava da čuje ni "d" od reči derbi pred važan meču u Kruševcu

  • 0

Trener crno - belih Marko Nikolić pred poslednji ispit uoči Večitog derbija ne želi da se spominje ni "d" od derbija, upozorava na neprijatnosti koje može da priredi tim koji trenira bivši kapiten Zvezde Nenad Lalatović, ali i konkretno odgovara na malu minutažu Nikole Ninkovića, koji je posle odslužene kazne igra samo 15 minuta.

U utorak, Partizan gostuje Napretku!

NINKOVIĆ NA LEDU

Iako to nije potvrdio Marko Nikolić je na pitanje šta se događa sa Nikolom Ninkovićem i zašto ne igra odgovorio diplomatski, ali je jasno da mladi vezista crno - belih ima problema sa fokusiranjem na trening.

- Dobio je onoliko minuta koliko je zaslužio. Ne izdvajam igrače iz celine, jer pojedinac nije važniji od tima. Samo za njih 11 ima mesta u protokolu, a neki su i nepravedno zaspostavljeni. Minutažu određuje po zasluzi na treningu, odnosu prema igri i kvalitetu fudbala - baš ovim redosledom - istakao je Marko Nikolić.

Partizan će u Kruševcu morati da slavi kako ne bi sa većim od dozvoljenog minusa dočeka 146. večiti derbi.

- Igraće najjači sastav, jer je glupo sad kalkulisati iako sledi derbi. U Zemunelu se priča samo o Napretku, koji je jedna od najneprijatnijih ekipa. Igrači će iz stomaka izvaditi svu energiju koju imaju i pobediti u Kruševcu. Očekujem da naši navijači prepoznaju važnost duela.

Danko Lazović i Milan Lukač su se oporavili posle onih povreda na meču sa Javorom u Ivanjici, a u timu neće biti Miroslava Vulićevića koji ima parne kartone.

Meč u Kruševcu u utorak počinje od 16 časova.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA