PITAMO VAS: Da li Marko Nikolić treba da ostane trener Partizana?

Selidba titule iz Humske na Marakanu mogla bi u tabor crno-belih da donese novo lice na trenerskoj klupi. Šta vi mislite o tome?

Fudbaleri Partizana u ovom trenutku veoma su daleko od odbrane titule. Posle poraza u Kruševcu od Napretka, Crvena zvezda je pobegla na šest bodova prednosti i sve je izglednije da će, posle isto toliko godina, pehar namenjen najboljem u državi promeniti vlasnika.

Crno-beli su u prolećni deo prvenstva ušli s bodom prednosti i novim trenerom, pa bi smena na tronu mogla da uzrokuje novu promenu na klupi Partizana.

Marko Nikolić je ambiciozno, drčno i s velikom dozom samopouzdanja ušao u ovu polusezonu, ali s obzirom na to da rezultati ne stoje iza njega, mladi stručnjak bi vrlo lako na kraju ove sezone mogao da ostane bez posla.

Pogotovo što Nikolić ima ugovor na šest meseci plus dve godine (eventualno).

Od samog dolaska u Partizan, talentovani trener je isticao važnost osvajanja titule, kao i da će njena odbrana biti nikad teža.

U izjavama je bio veoma direktan i pun samopouzdanja, neki smatraju i previše. Dobio je pojačanja po želji (u zimskom prelaznom roku su stigli Miroslav Vulićević, Branislav Trajković, Nikola Drinčić, Petar Škuletić i Danko Lazović), pa su navijači crno-belih iščekivali proleće s puno optimizma.

Partizan je odigrao bez golova u Novom Pazaru, remizirao protiv Vojvodine u Beogradu i izgubio s 2:0 od Napretka u Kruševcu.

Ova tri rezultata su još jednom potvrdila boljku Marna Nikolića, a to je da njegove ekipe loše igraju mečeve gde su apsolutni favoriti.

To se najbolje moglo videti kad je Nikolić bio trener Vojvodine. Tim iz Novog Sada je na domaćem terenu u toku jesenjeg dela prvenstva gubio bodove protiv Donjeg Srema, Slobode iz Užica, Radničkog iz Kragujevca i Javora.

Sve ovo ukazuje na to da bi u Humskoj, gde nisu imuni na očekivane i neočekivane smene trenera, mogli posegnuti još jednom za promenom šefa stručnog štaba.

Nikolić je za negativne rezultate Partizana uvek krivio prvo partiju svojih igrača, ali je vrlo često umeo i da kritikuje sudije.

Iako su crno-beli oštećeni u mečevima u kojima su gubili bodove, trijumfi nad Novim Pazarom i Vojvodinom morali su da budu izvojevani uprkos tome.

Pred nama je "večiti derbi" i i poslednja prilika da mladi stručnjak ubedi navijače i čelnike Partizana da zaslužuje da i sledeće godine predvodi crno-bele.

Navijače Partizana nije ubedio da bi trebalo da vodi njihov tim i narednih sezona.

Šta vi mislite: da li Nikolić treba da ostane na klupi tima iz Humske?

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M. Raković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    23. april 2014 | 17:01

    Slazem se da Pep Gvardiola treba da ostane trener Bajerna iz humske,kako je sam sebe prozvao...

  • Marko Nikolić

    23. april 2014 | 20:57

    Smatra da je vidan Napredak u igri Partizana!

  • grobar do koske

    23. april 2014 | 18:58

    Pravo je pitanje sada :da li je Mutavi osigurao amnestiju poklonivsi titulu -novom "vodji" jednog dela Srpske drzave(25%),a ne da li Marko ostaje trener ?! Partizan-MIT ili cudo !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA