Stojanović: Menjao bih rekorde za titulu sa Zvezdom!

Uoči 146. večitog derbija trener Crvene zvezde nije otkrio sa kojim sastavom će izaći na megdan Partizanu, jer još ima nedoumice, ali Zvezda neće odustati od napadačke taktike

  • 1

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović, uoči 146. večitog derbija izjavio je da je svestan težine i važnosti subotnjeg duela.

-  Nadam se najboljem. Psihološka stabilnost i dobra organizacija meča mogu da odluče pobednika, a mi smo spremni u svakom smislu. Bez obzira na bodovnu razliku, znam da se moji igrači neće opuštati i da će igrati kao da jurimo minus - rekao je trener crveno-belih.

Stojanović je priznao da još nema jasnu sliku o tome ko će igrati, ali da se ništa bitnije u Zvezdinoj taktici i stilu igre neće menjati.

- Dauda sigurno neće igrati, ostalo ne želim da otkrivam, ni ja još nisam siguran. U poslednje vreme promašivali smo neke penale, ali ih redovno vežbamo na treninzima. I ako se desi penal na utakmici, znam ko bi ga izveo, ali neću sada da navodim njegovo ime- priznao je Stojanović.

Odsustvo Saše Ilića u redovima crno-belih, trener Zvezde smatra prednošću za svoj tim, a takođe je saopštio da se derbi dobija na svim delovima terena, ali i van njega.

- Rekord od 15 vezanih pobeda mi znači, ali ne može da se poredi sa srećom usled osvajanja titule prvaka države. To bi bio vrhunac moje karijere, najveći uspeh - istakao je Slaviša Stojanović.

Navijači kluba sa Marakane izabrali su Darka Lazovića za igrača meseca februara, zbog čega je dobio 20.000 dinara, koje je Darko odlučio da uplati na račun malog Marka iz Leposavića, koji je imao porodičnu tragediju.

Večiti derbi igra se u subotu od 19 časova na stadionu Partizana.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M. P.)

 

-

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antiglobalista

    25. april 2014 | 16:54

    Sejo, bez rekorda nema titula to idr zajedno... Nadam se da uzimas trofej!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA