Policija pretresala igrače, trenere i upravu Partizana, u šahti pronađene baklje!

Zbog novonastale situacije biće pretresani igrači i pripadnici stručnog štaba, kao i članovi uprave Partizana, koji, navodno, „imaju zadatak da unesu pirotehnička sredstva"

  • 21

U okviru akcija sprečavanja unošenja pirotehnike na stadion JNA,  policija je preduzela vanredne mere i primeniće se ono što se nikad do sada nije radilo na derbijima. Zbog novonastale situacije biće pretresani igrači i pripadnici stručnog štaba, kao i članovi uprave Partizana, koji, navodno, „imaju zadatak da unesu pirotehnička sredstva".

Ispod južne tribine Partizanovog stadiona, u šahti kod toaleta policija je pronašla 4 velike sportske torbe sa 80 baklji i 185 dimnih bombi. Potvrđena su policijska operativna saznanja da je neko iz uprave Partizana organizovao zabranjena sredstva, a sve u cilju prekida utakmice.

U neredima je već uhapšeno više navijača, kod kojih su pronađeni noževi, a severna tribina stadiona oblepljena je specijalnim zapaljivim lepkom. Policija trenutno istražuje ko je kriv za pokušaj diverzije večitog derbija i planira da osumnjičene privede.

Pročitajte još:

UPRAVA PARTIZANA PLANIRALA NEREDE NA STADIONU

POČELI NEREDI: UHAPŠENO DESET NAVIJAČA

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sloba

    26. april 2014 | 16:21

    Ovo je kraj srpskog fudbala,pretresaju igrace,sramota,diktatura jednog isfrustriranog navijaca drzavnog projekta,stidite se

  • Pedja-pfc

    26. april 2014 | 16:20

    Ovo pocinje da bude ozbiljna hajka na Grobare!E pa "ceracemo se ".....

  • IceJomler

    26. april 2014 | 16:21

    Navijač sam Partizana i ako je ovo istina, podvlačim ako, onda je to velika sramota! Uzeli smo zadnjih šest titula, nije sramota ako ovu izgubimo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA