NAPAD NA SUDIJE POSLE DERBIJA: Navijači razbili staklo svlačionice!

Uplašena sudijska šestorka zatražila pomoć od predstavnika Partizana koji im je kratko rekao ''Da nećete, možda, cveće da vam donesemo''?

  • 41

Nedugo posle 146. Večitog derbija u kojem je Partizan savladao Crvenu zvezdu rezultatom 2:1, dok su novinari čekali da uzmu izjave igrača, začuo se bučan prasak i lom stakla.

U prvi mah nije se znalo o čemu se radi, ali se kasnije utvrdilo da su navijači razbili staklo svlačionice gde su bile smeštene sudije. Kako Sportski žurnal prenosi arbitri su se povukli ka hodniku, obratili jednom od predstavnika Partizana, ali su dobil sarkastičan odgovor - ''Da nećete, možda, cveće da vam donesemo''?

Nekoliko trenutaka kasnije sudijska šestorka je ušla u svlačionicu, ekspresno se spakovala i bez pozdrava otišla sa stadiona Partizana. Podsetimo, glavni sudija meča Milorad Mažić svirao je dva penala za Crvenu zvezdu u ovom meču.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DRAGAN

    28. april 2014 | 08:37

    Malo li je za 9 minuta dva penala!

  • Slavko

    28. april 2014 | 09:18

    Neznam sta ste ocekivali?Sta mislite dokle moze narod da izdrzi?Neko ce nazalost da strada.dosta ocigledne kradje i namestanja.

  • Joe

    28. april 2014 | 09:30

    Da nisu ocekivali da ih jos vode na veceru?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA