Kakav je čovek Žoze Murinjo?! Trener Čelsija iskulirao budućeg golmana "plavaca"! (VIDEO)

Ponašanje trenera Čelsija pre meča sa Atletikom nije poremetilo Tiba Kurtou, inače igrača "londonskih plavaca" na pozajmici u Madridu, da pruži sjajnu partiju na Stamford Bridžu

  • 10

Trener Čelsija Žoze Murinjo poznat je kao stručnjak koji vodi psihološke "ratove" sa protivničkim šefovima struke, ali i igračima pred velike mečeve. I neretko Specijalni ostvari ono što je namerio, ali pred revanš meč polufinala Lige šampiona izeđu Čelsija I Atletiko Madrida, nije.

Murinjo je prilikom izlaska na teren u hodniku prošao pored mališana i igrača tima iz Madrida, sa nekima se i pozdravio, ali ne i sa golmanom Tibom Kurtoom. Naime, golman Atletika je upravo iz Čelsija poslat na pozajmicu u Madrid, a Murinjo je ovim potezom želeo da uplaši Kurtou i stavi mu do znanja da ne mora to veče da odigra na vrhunskom nivou.

Ipak, Belgijanca to nije uplašilo, pa je sjajnim intervencijama uz odličnu igru celog tima izborio plasman u meč za titulu Lige šampiona.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA