TRENER RADA OPLEO PO NIKOLIĆU: Ćelavi prepotenko da ćuti!

Stevan Mojsilović oštro je reagovao na izjavu šefa stručnog štaba Partizana

  • 31

Stevan Mojsilović, trener fudbalera Rada, oštro je kritikovao kolegu sa klupe Partizana, Marka Nikolića, zbog izjava koje su prethodile mečevima 27. kola Jelen Superlige.

Nikolić je na konferenciji komentarisao Mojsilovićevu izjavu da igrači Rada na gostovanje Zvezdi treba da idu "ošišani i očešljani" i da uživaju u hramu srpskog fudbala, kao i da je moguće da ne izvede najjači sastav da bi najbolje igrače sačuvao za mečeve sa direktnim protivnicima u borbi za opstanak.

- Ne želim bih to komentarisao, jer ta izjava nije u skladu sa svetlom tradicijom Rada. Pobede i porazi su sastavni deo fudbala, ali želja za trijumfom uvek mora da postoji - rekao je Nikolić.

- O kojoj tradiciji on priča. O njegovom radu i klubu koji je vodio dovoljno govori što Steva Mojsilović mora da vadi kestenje iz vatre - rekao je trener Rada posle poraza od Crvene zvezde, koji je Nikolića nazvao "ćelavim prepotenkom".

- Da postoji sindikat trenera, oduzeli bi mu dozvolu za rad, jer se samo svojim poslom ne bavi. Napada sudije i sve druge. Hteo je da mi navuče probleme na vrat, ali nije uspeo. Neka ostavi Stevu Mojsilovića na miru, jer je jedna obična trenerska prevara.

Taj ćelavi prepotenko na klupi Partizana bolje da ćuti. Uništio je sve, a dobio je tim koji je imao prednost na tabeli. Sušta je suprotnost Stojanoviću koji je okrenut svom timu i poslu, izdržao je mnogo toga i Bog će ga nagraditi - rekao je trener Rada.

- Zadovoljan sam igrom mog tima i pretrpeli smo častan poraz. Okrećemo se borbi za opstanak, imamo realne šanse, igrao pošteno, i nadam se da će nas viša sila nagraditi - zaključio je Stevan Mojsilović.

OVDE pogledajte šta je posle meča rekao Slaviša Stojanović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA