Vujošević se plaši pred FMP? Setio se poraza u Kupu Koraća!

Trener crno-belih pozvao je na oprez pred gostovanje njegovog tima u Železniku u meču 6. kola košarkaške lige Srbije

  • 6

Košarkaši Partizana u okviru 6. kola lige Srbije gostuju ekipi FMP sa kojom su ove sezone odigrali jedan meč i to u četvrtfinalu Kupa Koraća. Tim iz Železnika je slavio u tom susretu pa trener crno-belih Duško Vujošević poziva na oprez pred ovaj meč.

- U ovim okolnostima, nakon za nas dva nimalo prijatna poraza koja su sigurno ostavila trag na ekipu, pre svega će nivo mobilnosti i mentalne čvrstine doći do izražaja. Sigurno očekujem da ekipa odreaguje na najkvaliteniji mogući način i da se kvalitet sa papira prenese na parket. Dakle, kvalitetan pristup i zavidan nivo koncentracije su dve vrlo bitne karike koje nas dovode u poziciju da utakmicu dobijemo, odnosno da naše ambicije koje su usmerene ka odbrani titule dođu u punoj meri do izražaja - rekao je Vujošević i dodao da je ekipa iz Železnika pretenduje na učešće u ABA ligi sledeće sezone:

- Mi smo sa njima igrali u Kupu gde smo bili nekompletni sticajem raznoraznih okolnosti, pre svega zbog povreda igrača. Tu smo locirali da FMP poseduje određeni kvalitet što je za nas dovoljno upozorenje. FMP je u prvom delu sezone u sklopu domaćeg šampionata pokazao da poseduje dobar nivo kvaliteta i kroz sve te partije koje su pružali, kao rezultat je došlo to da su bili ubedljivo prvi i izborili učešće u Superligi, što je bio startni cilj. Njihove aspiracije su sigurno mnogo veće, pojačali su se pred početak Superlige i na mladi tim doveli nekoliko veoma iskusnih igrača, čime su potvrdili još više refleksije kada je u pitanju borba za plej-of. Eventualnim plasmanom u ABA ligu definitivno bi njihove ambicije dobile završnu formu - rekao je Vujošević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA