Bogdanović, Pavlović i Musli su se ukočili!

- Ukočili su se, jednostavno rečeno. Musli je povredio leđa, Bogdan kuk, a Pavlović je zadobio nezgodan udarac protiv Zvezde - rekao je Velimir Gašić, pomoćni trener Partizana, posle pobede nad FMP-om

  • 6
KK Partizan – KK Crvena zvezda, Bogdan Bogdanović Foto: Marko Todorović

Posle pobede Partizana nad FMP-om u Železniku, na konferenciji za novinare se pojavio pomoćni trener crno-belih Velimir Gašić, koji je bio glavni na klupi u finišu utakmice jer je Duško Vujošević isključen.

U četvrtoj deonici je prvobitno došlo do sukoba između kapitena Partizana Žofrija Lovernja i igrača FMP-a Ivana Smiljanića, a potom je bilo verbalnog rata između Vujoševića i direktora domaće ekipe Vladana Mitrovića. Svi su sankcionisani isključenjem.

- Nisam video šta se dešavalo u onoj gužvi. Ja sam bio kod naše klupe. Sudije su na kraju procenile ko mora da bude isključen - rekao je Gašić.

Novinare je zanimalo zašto protiv FMP-a nisu igrali Bogdan Bogdanović, Saša Pavlović i Dejan Musli.

- Ukočili su se, jednostavno rečeno. Musli je povredio leđa, Bogdan kuk, a Pavlović je zadobio nezgodan udarac protiv Zvezde. Sigurno da bi bilo drugačije da je neko od njih igrao - rekao je Gašić i dodao:

- FMP se pokazao kao dobar tim. Sebi smo dodatno zakomplikovali život zbog prvog poluvremena. Ovo nije bilo izdanje koje smo želeli. Ništa nam nije išlo u prilog. Verovatno postoji svest igrača zbog dva neprijatna poraza. Nastojaćemo da psihološki aspekt te vrste otklonimo. U drugom poluvremenu smo pokazali kako tim treba da se ponaša, naročito u odbrani - zaključio je Velimir Gašić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    4. maj 2014 | 21:36

    I Lovernj im je pokazao gde su se ukocili...Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Kosta Pećanac

    4. maj 2014 | 21:08

    Posle onakvog sexa u derbiju nije ni čudo da se pokočili

  • Pfc

    4. maj 2014 | 21:22

    Nisu igrali da ih ne bi ovi zlotvori namerno povredili!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA