SUPERLIGA JE REGULARNA: Nismo među 10 koje UEFA istražuje!

Posle sednice IO Zajednice superligaša zaključeno je da je srpska liga regularna, u skladu sa propisima i u duhu fer-pleja

  • 8

Posle niza optužbi vezane za regularnost Jelen Superlige, Izvršni odbor Zajednice Superligaša održao je sednicu na kojoj je zaključeno da je liga regularna, u skladu sa propisima i u duhu fer-pleja, a obećavajuća vest stigla je iz UEFE gde se navodi da JSL nije među 10 liga koje se istražuju zbog nameštanja.

Predsednik Zajednice Zvezdan Terzić ponudio je svoj mandat na raspolaganje, ali se o tome nije raspravljalo jer je dosadašnji tok takmičenja ocenjen najvišom mogućom ocenom. Takođe se napominje da je svako dužan da obavesti Zajednicu ako postoje neke neregularnosti.

- Obavezuju se svi članovi klubova Super lige da će u slučaju bilo kakvih saznanja vezanih za nesportske ili sumnjive radnje odmah obavestiti direktora lige.

- Obavezuju se svi članovi klubova Super lige da će štititi integritet takmičenja, kao i da će svojim javnim nastupima dati pun doprinos stvaranju pozitivne slike o prvenstvu  između ostalog navodi se u saopštenju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA