PRELEPA FERNANDA UPRSKALA: Idi slikaj se za Plejboj, ostavi zastavicu! (VIDEO)

Verovatno zbog pritiska sa tribina, brazilska lepotica donela pogrešnu sudijsku odluku, koje su prouzrokovale kritike od strane funkcionere oštećenog kluba

  • 0

Za kratko vreme postala je svetska fudbalska senzacija! Prvo su je uzdizali u nebesa zbog njene lepote, a sada je kritikuju zbog jedne greške!

Brazilska lepotica Fernanda Kolombo Ulijana nedavno je počela da sudi mečeve brazilske lige zbog čega je brzo zaitrigirala javnost, ali je ubrzo osetila i šta znači „sudijski hleb“ kada lepota padne u drugi plan.

Ona je bila pomoćnica glavnog arbitra na meču brazilskog kupa između Atletiko Mineira i Kruzeira i jednom pogrešnom odlukom izazvala žestoke rekacije iz Kruzeira.

Pri rezultatu 2:1 za Atletiko Mineiro ona je u finišu meča podigla zastavicu i signalizirala ofsajd tokom Kruzeirovog napada koji je obećavao jer bi se njihov napadač našao u izglednoj prilici za gol.

Ofsajda nije bilo, a na Fernandin račun su stigle kritike Kruzeirovog direktora Aleksandra Matosa.

- Lepa je, ali nije dobro pripremljena da sudi. Pod pritiskom skandiranja sa tribina je donela pogrešnu odluku. To što je lepa, ne znači i da je dobra u svom poslu. Ako si lepa, idi poziraj za Plejboj - rekao je besni Matos.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA