Za koga je Nebojša Čović navijao na meču FMP - Zvezda? (FOTO) (VIDEO)

Predsednik Crvene zvezde, koji je osnivač i dugogodišnji prvi čovek FMP-a, pokazao neverovatnu hladnokrvnost na meču ova dva tima i nije navijao ni za jedne ni za druge

  • 16

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su pobedili FMP sa 87:65 u 9. kolu KLS Superlige Srbije. Međutim, ovaj meč je bio zanimljiv sa aspekta što oba kluba pripadaju istom sistemu.

Praktično je FMP neka vrsta filijale Crvene zvezde Telekom, a među "panterima" iz Železnika stasavaju novi klinci za crveno- beli dres..

Zato je bilo izuzetno zanimljivo videti kako će reagovati predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović, koji je bio tvorac i svojevremeno prvi čovek FMP-a, i praktično je sa te funkcije preuzeo Zvezdu. Bilo je pitanje za koga će navijati na ovom meču, da li za crveno - bele za koje inače navija od malen, ili za klub koji je stvorio i za koji mu igra sin Filip.

Međutim, ako ste očekivali da predsednik Zvezde pokaže neku reakciju, prevarili ste se. Nije se opredelio ni za jednu stranu, jer verovatno navija za oba kluba. Ipak, u situaciji kada igraju međusobno nije želeo da se opredeljuje

Dok su oko njega mnogi aplaudirali na koševe FMP-a Čović nije reagovao uopšte tokom 40 minuta igre. Čak ni kada je Zvezda davala efektne koševe.

Pogledajte i na snimku...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brajko

    13. maj 2014 | 23:29

    covek je vlasnik i jednog i drugog kluba,kako moze da odluci koji mu je drazi? njemu je stalo samo do para

  • grobar do koske

    13. maj 2014 | 23:33

    Kao i uvek,za svoj dzep...Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Pfc

    13. maj 2014 | 23:41

    A teta vesna!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA