I IZ KRAGUJEVCA STIŽE POMOĆ: Navijači Radničkog u subotu ujutru kreću put Beograda!

Fudbalski klub Radnički iz Kragujevca pozvao je sve Kragujevčane koji su u mogućnosti da se u subotu ujutru (07.00) okupe kod Krsta i organizovanim prevozom odu do Beograda odakle će Krizni štab Republike Srbije raspoređivati ljudstvo u poplavama pogođene delove zemlje

  • 1

I sportska društva iz Kragujevca odlučila su da pomognu u odbrani naroda i zemlje od razornih poplava koje su već sada napravile ogromnu štetu po zapadnoj i centralnoj Srbiji.

Fudbalski klub Radnički iz Kragujevca pozvao je sve Kragujevčane koji su u mogućnosti da se u subotu ujutru (07.00) okupe kod Krsta i organizovanim prevozom odu do Beograda odakle će Krizni štab Republike Srbije raspoređivati ljudstvo u poplavama pogođene delove zemlje.

Očekuje se da se popularni "Đavoli" odazovu pozivu i da se pridruže navijačima Zvezde i Partizana koji su još večeras krenuli put Šapca.

Svoju pomoć pružiće i članovi Divljih Veprova, kluba američkog fudbala, jer je odlučeno da svi igrači krenu put Beograda i stave se na raspolaganju Kriznom štabu. Ova akcija važi i za sve ljude dobre volje koji nemaju dodirnih tačaka sa pomenutim sportskim klubovima ali imaju želju da pomognu svom narodu u teškom trenutku.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA