FOTO: Dobrovoljci s Marakane krenuli ka Progaru, predvode crveno-beli!

Polazak je predviđen oko 8.30, a desetak minuta ranije je primetno da se sve više ljudi okuplja ne bi li krenuli u pomoć poplavljenim gradovima

  • 12

Ispred prostorija Sportskog društva Crvena zvezda u Ljutice Bogdana, okupilo se veliki broj Beograđana koji su, zajedno sa fudbalerima crveno-belih, krenuli ka ugroženim područjima.

Polazak je bio predviđen za oko 8.30, a pet autobusa je krenulo ipak nešto kasnije, a s obzirom da je situacija u Šapcu stabilizovana, fudbaleri su se dobrovljcima uputili ka Progaru!

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je u petak da će prvotimci u rukovodstvo biti u autobusu sa Šabac gde je neophodna pomoć prilikom odbrane od nabujale Save. Srećom, tamo više nije kritična situacija.

Svako ko odluči da dođe, neophodno je da sa sobom ponese svoju opremu i čizme, kabanice, sve duplo i u rancu u kesama. Takođe, neophodno je poneti i vodu, hranu, lampe, konopce, apelovali su iz kluba.

Dešavanja uživo u vezi sa poplavama, najugroženijim mestima u Srbiji i vanrednom situacijom možete pratiti OVDE.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA