BRAVO ZA LALE: Vošini igrači se odrekli premija od Kupa zarad pomoći ugroženima!

Predsednik UO kluba, gospodin Zoran Pavlović je na pres konferenciji izašao sa konkretnim akcijama koje će rukovodstvo, igrači, stručni štab i zaposleni preduzeti već u toku današnjeg dana

  • 6

Upravni odbor FK Vojvodina je na današnjem zasedanju doneo odluku da u skladu sa svojim mogućnostima uputi pomoć ugroženim i unesrećenim od katastrofalnih poplava koje poslednjih dana pustoše našu zemlju.

Predsednik UO kluba, gospodin Zoran Pavlović  je na pres konferenciji izašao sa konkretnim akcijama koje će rukovodstvo, igrači, stručni štab i zaposleni preduzeti već u toku današnjeg dana :

Igrači i članovi stručnog štaba FK Vojvodina odrekli su se dela premija za osvojen Kup Srbije u korist ugroženih od polava, zaposleni u FK Vojvodina odrekli su se dela ličnog dohotka, svi članovi Upravnog odbora uplatiće ličnu finansijsku pomoć ugroženim i unesrećenim stanovnicima Srbije.

Porodicama  igrača  svih selekcija FK  Vojvodina koji potiču iz poplavama ugroženih  područja, klub će obezbediti besplatan smeštaj i ishranu u objektima „Vujadin boškov“. Kompletan bruto prihod od utakmice Vojvodina-Crvena-zvezda biće uplaćen kao pomoć unesrećenom stanovništvu. U tom smislu, UO kluba doneo je odluku da za utakmicu Vojvodina-Crvena zvezda  neće važiti pretplatne ni počasne ulaznice ni za jednu tribinu.

Dešavanja uživo u vezi sa poplavama, najugroženijim mestima u Srbiji i vanrednom situacijom možete pratiti OVDE.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • д.с.

    17. maj 2014 | 14:51

    Браво Вошо

  • car

    17. maj 2014 | 14:37

    Koliko ja vidim, svi srpski klubovi su uključeni u pomoć. Jedino jugonostalgičara iz maksimirske šume nema nigde?! Oni izgleda, više vole da uzimaju od naroda, nego da daju.

  • Kosta Pećanac

    17. maj 2014 | 15:52

    Svaka čast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA