DŽAJIĆ: Svi smo se odazvali, ići ćemo i na druge akcije!

- Mislim da ne treba pridavati posebnu važnost ovome što radimo, jer to je normalno ponašanje za svakog građanina ove zemlje, pa tako i Crvene zvezde - rekao je prvi čovek crveno-belih

  • 4

Fudbaleri Crvene zvezde i OFK Beograda pomagali su u postavljanju džakova na nasipu na Savi u mestu Galovica, a predsednik crveno-belih Dragan Džajić istakao je da svako mora da pomogne na svoj način u teškoj situaciji koje su izazvale poplave u Srbiji.

- Mislim da je ovo logičan epilog svega, situacija u zemlji je takva da svako treba da pomogne na svoj način. Mislim da ne treba pridavati posebnu važnost ovome što radimo, jer to je normalno ponašanje za svakog građanina ove zemlje, pa tako i Crvene zvezde. Došli smo da damo doprinos, svi smo se odazvali. Ako bude potrebe, ići ćemo i na druge akcije - rekao je Džajić za klupski sajt.

Prvobitno je bilo predviđeno da fudbaleri, članovi stručnog štaba i rukovodstvo Crvene zvezde odu u Šabac i tamo pomognu u odbrani nasipa, ali je tamo već bilo dovoljno dobrovoljaca.

Dešavanja uživo u vezi sa poplavama, najugroženijim mestima u Srbiji i vanrednom situacijom možete pratiti OVDE.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajko

    17. maj 2014 | 15:31

    Patrijarh Zvezdin - Gospodin Dzajic

  • Sale, sa NBG..

    17. maj 2014 | 16:46

    Sve je to normalno, jer Zvezda je Srbija! Bez suvisnih reci i reklame, treba se URADITI MNOGO, sto znaci odvojiti iz svakog pojedinacnog dzepa za pomoc ugrozenim podrucjima i pojedincima! Za pocetak, od Crvene Zvezde, karte za utakmicu protiv OFK ne trebaju biti besplatne, stadion ce biti prepun, zbog pomoci ugrozenoj Srbiji i zbog doceka i proslave toliko ocekivane titule.

  • deki smederevo

    17. maj 2014 | 17:42

    Luce abolirano Ub ti jepoplavljen.,Batali kradju titule pa tamo u pomoc.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA