Dijego Košta doputovao u Beograd, poslednji pokušaj da igra finale Lige šampiona!

Kako pišu španski mediji, napadač Atletiko Madrida pokušaće da se uz pomoć terapije Marijane Kovačević oporavi do subote za kada je zakazan duel sa Real Madridom u okviru finala Lige šampiona

  • 3

Dijego Košta je u Beogradu! Tako bar piše ugledni španski dnevnik "AS". Povređeni napadač Atletiko Madrida doputovao je u srpsku prestonicu kako bi probao da se uz medicinski tretman kod naše čuvene lekarke Marijane Kovačević oporavi za finale Lige šampiona.

Košta već duže vreme kuburi sa povredom zadnje lože, a ponovo je obnoviopovredu u duelu sa Barselonom. Zbog toga je najavljeno da će propustiti finale Lige šampiona protiv Reala u Lisabonu naredne subote, a možda čak i učešće sa reprezentacijom Španije na Mundijalu u Brazilu.

Lekari u Španiji nisu mogli ništa da urade kako bi ga na vreme oporavili, pa je Košta odlučio da proba da se oporavi iz pomoć doktorke koja je do sada uspela da pomogne poznatim fudbalskim asovima poput Lamparda, Van Persija, Kompanija, Glena Džonsona.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA