Đoković igrao fudbal u Monaku i sa svetskim zvezdama podržao Srbiju! (FOTO)

Srpski teniser odigrao je humanitarni meč sa fudbalerima Monaka za decu širom sveta, a tom prilikom su pojedini i nosili majice sa natpisom podrške poplavljenim krajevima Srbije, Bosne i Hrvatske

  • 19

Novak Đoković nastavlja da pomaže ugroženim krajevima Srbije! Srpski teniser odigrao je humanitarni meč sa fudbalerima Monaka koji se tradicionalno igra u maju za pomoć deci širom sveta, iskoristio je i za širenje priče o ugroženosti stanovništva na podrušju Balkana. Novak je igrao fudbal, a zatim i nosio majice sa podrškom Srbiji, Bosni i Hrvatskoj!

Đokoviću su društvo na terenu, ali i podršku srpskom narodu pružili Fredi Ljunberg, kao i princ Albert od Monaka!

U Novakovom timu igrali su David Žinola, Fredi Ljungberg, dok su vozače iz karavana "najbržeg cirkusa na svetu" predvodili Fernando Alonso i Felipe Masa, a sve je upriličio Princ Albert Drugi.

Đoković je za poplavljene krajeve Srbije uplatio pomoć od 500,000 dolara, a njegova fondacija sakupila je dodatnih 100,000.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Heroes

    21. maj 2014 | 12:10

    Tako ste to radi, covek skuplja pare na svakom koraku i podize glas da se pomogne srbiji,a to je i posao politicara, a ne da ministar pravosudja ide da spasava ljudi kao da je za to obucen za to, sedi u kancelariji zovi, trazi, obezbedi pomoc, nalazi resenja problema, nemojte glumiti spasioce, ima ko ce to da radi, neko ko je obucen za to

  • Карло Гамбино

    21. maj 2014 | 11:46

    Nole legenda!

  • Crna Gora bar

    21. maj 2014 | 12:07

    Ponosna na tebe!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA