Da li znate na kom je mestu Ana Ivanović među 100 najlepših žena na svetu?

Srpska teniserka se ponovo nalazi u društvu Adrijane Lime, Dženifer Lopez, Rijane i Šakire na godišnjoj listi TOP100 Maxim cica

  • 10

Pored toga što ove godine pruža veoma solidne nastupe na teniskim terenima, Ana Ivanović i dalje izaziva veliku pažnju medija zbog svoje lepote.

Srpska teniserka ne silazi sa liste najlepših i najzgodnijih žena na svetu kada je magazin Maxim u pitanju. Iako je tek na 79. mestu, činjenica da se našla u društvu najpoželjnijih žena na svetu nije zanemarljiva.

Teniserka je iza sebe ostavila lepotice poput Žene mačke Gal Gado, Viktorije Džastis, Lane Del Rej, Džoane Krupe, Tejlor Momsen i mnogih drugih, dok daleko na listi ispred nje, tačnije na prvom mestu, 2014. godine "sedi" Kendis Svonpul.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kokan

    25. maj 2014 | 10:57

    Nisam znao da je toliko daleko ali kod mene je u prvi 3.

  • mima

    25. maj 2014 | 12:34

    MISLIM, DA BI NASA ANA, DEFINITIVNO, MORALA DA BUDE MEDJU PRVIH 10. NE BIH MOGLA DA KAZEM, KOJE BI TO BILE ISPRED NJE, TIH 9, JER IH NE POZNAJEM DOVOLJNO, ANA JE MLADA, LEPA, ZGODNA, PAMETNA, KULTURNA, MILA I DRAGA OSOBA. ANA JE NASA!!!!

  • Bojan

    25. maj 2014 | 14:11

    Ja znam vise od 100 zena koje su lepse od ovih navodno prvih 100 zena najlepsih na svetu, a ko zna koliko ih jos ima lepsih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA