NIKOLIĆ: Bili smo lošiji samo od Napretka!

- To su stvari koje ostaju iza nas. Pomalo je i obesmišljeno da ponavljam istu priču, moramo da istrpimo i dobre i loše trenutke, čak i kada oni ne zavise od onoga što se dešava na terenu, a ponoviću, mislim da je samo u Kruševcu protivnik bio bolji od nas - rekao je Nikolić

  • 2

Fudbalere Partizana očekuje utakmica poslednjeg kola Jelen Superlige na domaćem terenu sa Čukaričkim koja nema rezultatski značaj.

Trener crno-belih, Marko Nikolić, dan nakon što su crno-beli i zvanično ostali bez šampionske titule posle šest uzastopnih slavlja, rekao je da ekipa mora da istrpi i dobre i loše trenutke i poručio da je ovog proleća samo Napredak nadigrao njegov tim.

- To su stvari koje ostaju iza nas. Pomalo je i obesmišljeno da ponavljam istu priču, moramo da istrpimo i dobre i loše trenutke, čak i kada oni ne zavise od onoga što se dešava na terenu, a ponoviću, mislim da je samo u Kruševcu protivnik bio bolji od nas - ocenio je Nikolić na konferenciji za medije u Humskoj, a zatim se osvrnuo na odigravanje humanitarnog derbija sa Crvenom zvezdom kao i plan priprema crno-belih.

- Ako postoje uslovi i želja da se ta utakmica odigra onda sam svakako za, naravno ako ne dođe do toga, ne treba praviti nikakvu veliku priču. Prvi meč odigraćemo na Zlatiboru 22. juna sa šampionom Mađarske Debrecinom, a pet dana kasnije igramo humanitarnu utakmicu u Humskoj protiv Malmea, a 28. juna odlazimo na Pohorje, gde će nam rivali biti Šturm, Petrolul, Rubin i za kraj moskovska Lokomotiva ili ukrajinski Metalist - rekao je Nikolić.

Nikolić je istakao da u poslednjoj utakmici sezone protiv Čukaričkog crno-beli žele da se pobedom oproste od navijača, kao i da je pored Nemanje Kojića, povređen i Petar Škuletić koji ima blaži bolik mononukleoze.

Pored Kojića i Škuletića protiv Čukaričkog neće igrati ni Danilo Pantić, Andrija Živković, Nemanja Petrović, Milan Lukač i Miroslav Vulićević, koji imaju obeveze prema reprezentativnim selekcijama.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža

    26. maj 2014 | 12:57

    A vojvodina?

  • marko

    26. maj 2014 | 15:42

    Bo ste losiji i od Zvezde u dva meca.Rezultat govori.A i u ostalim sto ste kiksnuli da ste bili bolji pobedili bi.I Zvezda je bila bolja od Srema pa pa je u zadnjih 10 min primila 2 gola.Tebi ostaje samo da kukas i koga god da budes trenirao bices gubitnik.Umisljeni treneru!Digni spomenik Djuri frizuri sto te doveo.To je tvoj slucajni maksimum!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA