Džordž razbio šampione, Džejms kao da se nije ni pojavio u dvorani! (VIDEO)

Vedeta Pejsersa dominirala u poslednjoj četvrtini i zajedno sa Vestom postigao svih 29 poena u četvrtom periodu. Najbolji košarkaš današnjice veći deo meča proveo na klupi za rezerve, a njegov učinak je bio takav kao da nije uopšte ni izlazio na parket

  • 0

Polufinalna serija u Istočnoj konferenciji se poprilično zakuvala. Indijana je na svom parketu bila bolja od Majamija 93:90 i smanjila u seriji na 3:2, ali "vrelina" ima šansu da u sledećem meču u svojoj dvorani reši pitanje finaliste.

Svašta je viđeno na terenu "Benkers lajf Fildhausa", samo je malo toga viđeno od Lebrona Džejmsa. Kralj Džejms kao da nije bio prisutan, a vrlo rano je napravio pet ličnih grešaka zbog čega je veći deo meča proveo na klupi i ubacio samo sedam poena.

Pol Džordž je sa druge strane bio u svom elementu, prvo je jednu i po sekundu pre kraja treće četvrtine pogodio trojku iz okreta, a zatim je zajedno sa Dejvidom Vestom postigao svih 29 poena Pejsersa u poslednjoj četvrtini.

Aktuelni šampioni su imali priliku da pri rezultatu 92:90 dođu do pobede, ali je četiri sekunde pre kraja, Kris Boš promašio šut za tri poena i produžio seriju na minimum još jednu utakmicu.

Najbolji akter meča bio je Pol Džordž koji je pogađao iz svih pozicija i uglova. Sjajan šut iz igre blizu 50% i pet pogođenih trojki za ukupno 37 poena bili su mu dovoljni da ponese epitet najboljeg igrača na utakmici. Nikako ne bi trebalo izostaviti ni sjajnu ulogu Dejvida Vesta koji je ubacio 19 koševa i to većinu u poslednjoj deonici, kao i Hibertovih 13 skokova.

Sa druge strane Kris Boš, Rašar Luis i Rej Alen bili su ti koji su održavali Majami u životu do samog kraja, najviše svojom dalekometnom paljbom, ali očigledno ni 15 pogođenih trojki uz procenat od skoro 50 posto nije bio dovoljan da puleni Erika Spoelstre zabeleže trijumf.

Rezultati NBA plej of:

Indijana - Majami 93:90, u seriji 2:3

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA