Ponovo se nameštaju utakmice u Prvoj ligi? Od 0:3 do 4:3 za samo 15 minuta!

Sumnju javnosti u novo "štelovanje" rezultata utakmica u Srbiji probudio je neverovatan trijumf Sinđelića nad Smederevom kojim je beogradski tim uspeo da sačuva prvoligaški status

  • 25
Mito i korupcija, sudija, fudbal Foto: AP/Tanjug, Freeimages.com/just4you

Izgleda da u priče o nameštanju mečeva kod nas ne mogu da utihnu u javnosti! Nakon što se govorilo o "štelovanim" utakmicama u Superligi, a pre toga o nameštanju igrača Sloge iz Kraljeva u jednom rangu niže, ponovo je u sredu fudbalska Srbija izrazila sumnju u konačan ishod jednog meča Prve lige.

U pitanju je duel između Sinđelića i Smedereva koji je završen pobedom beogradskog tima 4:3, a da je do 70. minuta bilo 3:0 za "oklopnike". Ovaj neverovatni preokret "orlića" je još više sumnjiv, ako se zna da su zahvaljujući trijumfu uspeli da sačuvaju prvoligaški status.

No krenimo redom, Sinđeliću su uoči poslednjeg kola bila potrebna tri boda u susretu sa Smederevcima kako bi izborili prvoligaški status, dok su Smederevci već bili otpisani. Ipak to ih nije sprečilo da sa dva pogotka Jovanovića i jednim Čokića vode posle 64. minuta igre sa ubedljivih 3:0.

A onda se desilo nešto što je u najmanju ruku čudno i sigurno nesvakidašnje u srpskom fudbalu. Igrači tima iz Beograda postigli su četiri gola za samo 15 minuta i došli do zlatne pobede. Branko Mihajlović je zatresao mrežu u 70, 75 i 85. minut, dok se Jovanović upisao u strelce u 81. minut.

Nema sumnje da će ovo podići ponovo prašinu u fudbalskim krugovima i pokrenuti nove priče o prodaji i nameštanju utakmica, sa kojima se suočavamo na desetinu puta svake sezone u Superligi i Prvoj ligi Srbije. Kakvo je vaše mišljenje o ovome što se dogodilo na stadionu Sinđelića?

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smederevac

    29. maj 2014 | 11:41

    Ko nije bio na utakmici taj nije cuo i na zna pravu istinu.Smederevo je vodilo sa tri gola ali kada su na klupi saznali xa rezultat Teleoptika neki ljudi u civilu sa klupom SD.su vodili kratki razgovor rukovali se pa rezultat znamo.Sta su se dogovarali samo naslucujemo a nismo retardirani pa da mislimo da je to bilo zbog lepih manira.Jadan nam je ovaj fudbal jer se sve ovo radi od beton lige pa sve do super lige.Mi koji pratimo ovo smo najveci krivci.Zanemarimo ove lopurde bolje da pratimo kuglanje nego ovu sramotu.

  • Emmons

    29. maj 2014 | 11:34

    Jasno k'o dan.Tole,Terzicu,fuck off!!!

  • GP

    29. maj 2014 | 12:46

    Pa zar nije namestena i zvezdina titula?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA