BRAVO DUCI! Lajović u trećem kolu Rolan Garosa!

Srpski teniser ostvario je drugu pobedu u Parizu, a ovog puta bio je bolji od Jirgena Zopa iz Estonije sa 6:2, 6:4, 6:4

  • 2

Veliki uspeh Dušana Lajovića! Srpski teniser plasirao se u treće kolo Rolan Garosa pobedom protiv Jirgena Zopa sa 6:2, 6:4, 6:4!

Odlično je Lajović započeo meč, napravio je brejk, zatim ga i materijalizovao, a do kraja seta uspeo je još dva puta da oduzme servis protivniku. Ipak nije bilo sve tako lagano u tom delu igre, jer je Estonac pri rezultatu 4:1 uspeo da mu oduzme servis što Ducija nije omelo pa je prvi deo igre završio sa 6:2.

U drugom setu srpskom teniseru bio je dovoljan jedan brejk za osvajanje seta i to u petom gemu, a u finišu tog dela igre Srbin je uspeo da sačuva svoj servis i spase jednu brejk loptu za 6:4.

Nije nervoza sputala Lajovića da završi meč u tri seta, već je identičnim rezultatom kao u drugom setu došao do pobede. Iako je napravio brejk u prvom gemu tog seta, Estonac je uspeo da se vrati u igru sredinom seta. Lajović je taj pad u igri dobro prebrodio napravio, brejk pri rezultatu 4:4, a zatim i da osvoji svoj servis za konačnih 6:4!

Lajović će u trećoj rundi igrati sa pobednikom meča između Džeka Soka i Stiva Džonsona.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA