Ako UEFA izbaci Zvezdu, Srbija bez tima u Ligi šampiona?

Zvezdina licenca je u rukama FSS koji, ukoliko ne odobri crveno-belima igranje u Evropi, može da prijavi drugi klub * Međutim, ako UEFA izbaci klub posle izvlačenja parova, naša zemlja neće imati predstavnika u LŠ

  • 56

Sudbina Crvene zvezde je u rukama Fudbalskog saveza Srbije! Čelnici UEFE dozvoliće crveno-belima da igraju kvalifikacije za Ligu šampiona ukoliko Savez obezbedi garancije da će najtrofejniji srpski klub izmiriti obaveze, odnosno dugove koji ih pritiskaju.

Kako prenosi Sportski žurnal, Zvezdu od licence deli oko 1,5 miliona i uprava užurbano radi na pronalaženju sredstava s obzirom na to da se kraj maja približava. U slučaju da FSS dodeli licencu, UEFA će tokom juna utvrditi da li su obećanja ispunjena.

Ukoliko FSS, ipak, ne odobri Zvezdi igranje u kvalifikacijama, imaće pravo da za najelitnije fudbalsko takmičenje prijave drugi tim, međutim, ako UEFA izbaci klub posle izvlačenja parova, Srbija će u sezoni 2014/15 ostati bez predstavnika u LŠ.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dača

    30. maj 2014 | 10:27

    E moj vucicu zar ćeš opet od naroda uzeti

  • raxCale

    30. maj 2014 | 10:19

    Bolje da ih izbace da se ne sramote dzabe.

  • Šajkača

    30. maj 2014 | 11:09

    Mozemo celu jelen ligu poslati u kvalifikacije i nece nijedna ekipa proci u grupnu fazu Lige sampinjona. Dok talente prodajemo za sitne pare u turske bursaspore i rumunske prcvare od klubova necemo jos 20 godina imati kluba u LS

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA